Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bowmore 17é White Sands Single Malt whisky 0,7 43% pDD

BowmoreWhiteSands17y.jpg
BowmoreWhiteSands17y.jpg
Cikkszám: Ig-00477
Felvéve: 2015-10-15
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 47 286 Ft / 1 l
Ár: 33 100 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 33100 Ft 33100

Termékismertető

Bowmore 17é White Sands Single Malt whisky 0,7 43% pDD

Származási hely: Skócia,
Gyártó: Bowmore Whisky Distillery
Alapanyag: Árpa

Érlelés: 17 éven át, régi bourbon-os tölgyfahordóban.

Illat: A Bowmore 17é White Sands Single Malt whisky 0,7 43% pDD megillatozása azzal kezdődik, hogy a palack kinyitásakor azonnal érvényesül a tőzeg füstös, karcosnak nem nevezhető, de mindenképpen nagyon határozott aroma. Édesség és szárazság együtt jár ebben az italban. Gyümölcsös, malátás, pörkölt malátás, fadongás, kicsit szenes és földes aromák uralkodnak a pohár felett a gőzeiben. Keserű csokoládé és kakaó, némi fahéj is kap szerepet a csodás és érdekes komplexitásában. 

Íz: A Bowmore 17é White Sands Single Malt whisky 0,7 43% pDD az egyik legérdekesebb olyan ital benyomását kelti a páráiban, amelyre a kettősség a jellemző kifejezés. Füstös, de gyümölcsös. Édes, de száraz is egyben. Égett és égetett jellegű, de közben friss, élénk. Erősen fűszeres, de párhuzamosan van benne finom selymesség is a maga módján. Mézes, de közben szárított növényes poros-lisztesség is jellemzi. Kakaós, keserű csokis, de édes karamellás és édeskés mézes is. Egyszóval egy rendkívül összetett aromákkal és zamatokkal megáldott kiváló itóka. 

Lecsengés: Kifejezetten hosszú, édes-száraz, füstös-élénk, pörkölt-karamellás, fás, fűszeres és nagyon komplexen távozik. 

Szín: Sötét sárga, barnás, sötét borostyán.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristályból készült whiskys poharat és kezd magában, szoba hőmérsékleten. Utána próbáld ki hűtve, majd jéggel! 

Dobd fel a Barátaidat azzal, hogy egy ennyire különleges whiskyvel kínálod meg őket! Eggs!  

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!