Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cointreau Blood Orange likőr 0,7 40%

cointreau_blood_orange.jpg
cointreau_blood_orange.jpg
Cikkszám: Ig-00466
Felvéve: 2015-09-04
Módosítva: 2023-11-07
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 29 557 Ft / 1 l
Ár: 20 690 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20690 Ft 20690

Termékismertető

Cointreau Blood Orange likőr 0,7 40%

Származás: Franciaország
Gyártó: Remy-Cointreau Csoport
Alapanyag: Konyak + édes narancs + keserű narancs+vérnarancs+növényi ízesítő anyagok

Érlelés: Keverés, rázás, érlelés.

Illat: A Cointreau Blood Orange likőr a vérnarancs héjának és húsának az aromáival toldja meg az alul látható leírásban szereplő illatokat. Gyártásánál 4 fontos elem az aromáiban is érvényesül. Az első a finom, érlelt, fahordós konyak. Ez a nemes ital az, amiben feloldódnak az édes narancs és a keserű narancs, vérnarancs aromái is. A narancshéj külön ázik a konyakban,- ez talán érezhető is a kifinomult szaglású fogyasztónak. A 4 féle illat mellett lehet érezni a virágos, szárított növényes, fűszernövényes illatokat, valamint egy nagyon kellemes illóolaj mixtúrát is. Ezeket az aromákat beleviszi a koktélokba is ha azok alapanyagaként használjuk fel.

Íz: Az édes, keserű és vérnarancsok, azok áztatott héja pompás íz-összhatást ad a kóstolónak át. Letisztult, friss, kellemes ital, tele komplex illóolaj hatásokkal, ami selymessé, bársonyossá teszi az itókát. A fahordóban érlelt konyak abszolúte érezhető benne, annak minden aromája különös selymességgel és összhanggal egyesül a gyümölcsökével. A fűszerek és a növényi ízesítő anyagok mindezt fokozzák. Nagyszerű, minőségi likőr, amely nagyon sok koktélnak az alapanyaga/alkotója is.  

Lecsengés: Kellemes, édeskés, kissé kesernyés, olajos, narancsos.

Szín: Pirosas, narancsos, áttetsző.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. 

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Isteni ital 6-8 fokon, hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően jó.

Próbálj ki Cointreau ezen fajtáját és élvezd az ízeket ! Eggs ! 

 

Érdekesség:

1842 az az év, amikor a tulajdonos, Eduard Cointreau úr először kikeverte ezt a klassz likőrt. Jól tette ! Azonban a cégét csak 1949.-ben alapította,- hála istennek, hogy megtette !

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!