Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Jameson Signature Reserve Irish whiskey 1,0 40% pDD

jameson_signature.jpg
jameson_signature.jpg
Cikkszám: Ig-00462
Felvéve: 2015-08-28
Módosítva: 2018-12-28
Egység: 1 lBruttó egységár: 19 290 Ft / 1 l
Ár: 19 290 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 19290 Ft 19290

Termékismertető

Jameson Signature Reserve Irish whiskey 1,0 40% pDD

Ki ne hallott volna már az ír különlegességről, a Jameson whiskyről?

Ennek a remek italnak a története 1780-ban kezdődött, amikor John Jameson megvásárolta a dublini üzletét. Ő a lehető legjobb whiskyt akarta létrehozni, ezért a legfinomabb alapanyagokat használta fel a gyártás során. Az így létrehozott ital igen hamar nagy népszerűségre tett szert, már kezdetben is több mint 137.000 litert készítettek évente.

Mivel idővel egyre több emberhez eljutott el a híre, ezért a XIX. század végére már elképesztően sok, több mint egy millió gallonnal palackoztak.

A whisky gyártás rejtelmei apáról fiúra öröklődött a családban, így mára ez lett a legtradicionálisabb ír whisky a világon. A Jameson Signature Reserve-t amerikai tölgy, és a legjobb sherry hordókban érlelték.

Ez a különleges ital igazán remek hangulatot garantál a családi ünnepekre és a baráti összejövetelekre egyaránt.

  • Származási hely: Írország
  • Lepárló: Jameson Whisky Distillery
  • Ital típus: Blended
  • Érlelés módja: Fahordóban érlelt
  • Hordó típusa: Amerikai tölgyfa hordó
  • Illat:  A Jameson Signature Reserve rendkívüli illatvilággal köszönti a fogyasztókat, akik az italt megérezve biztosak lehetnek benne, hogy egy különleges whiskyvel van dolguk. Az illatvilág legmeghatározóbb része az édes és lágy virágos aroma, ami remekül kiegészíti a többi összetevőt. Az italra jellemző egy enyhe fűszeres karakter, ami megbújik az édes virágos jegyek mögött. Mindezt a szárított gyümölcsök, elsősorban az alma zamata teszi teljessé és feledhetetlenné.
  • Íz és lecsengés: Az ital megkóstolva minden kétséget kizáróan remek fogyasztásnak bizonyul. Már elsőre is feltűnik a whisky meglepően édes zamata, ami a méhek által szorgosan begyűjtött rendkívül ízletes mézre emlékeztet. Tovább ízlelve az italt felfedezhetjük a fahordós érlelésre oly jellemző zamatot, valamint a szárított gyümölcsök fantasztikus ízvilágát. A tökéletes és harmonikus kompozíciót sokáig érezhetjük még az édes utóíznek köszönhetően.
  • Szín: Világos aranysárga

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!