Az új helyzetben is nyitva vagyunk Hétfő-Szombat 08-20 között.

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cardhu Special Cask Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD

cardhu-special-cask-reserve.jpg
cardhu-special-cask-reserve.jpg
Cikkszám: Ig-00460
Felvéve: 2015-08-28
Módosítva: 2018-08-16
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 25 814 Ft / 1 l
Ár: 18 070 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 18070 Ft 18070

Termékismertető

Cardhu Special Cask Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD

Származás: Skócia, Highland, Speyside
Gyártó: Chardu Whisky Lepárló
Alapanyag: Árpa

Érlelés: tölgyfa hordóban, éveken át. (nincs megadva)

Illat: A Cardhu Special Cask Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD a kitöltött pohárból az őszibarack, sárgabarack, maracuja, grapefruit illataival lepi meg a "hosszúra nyúlt" orrot. Nagyon magas fokú gyümölcsössége mellett természetesen a malátás, alap whisky jegyek, a tölgyfás érlelés jellemzői is jelen vannak a finom páráiban. Diós, pisztáciás, datolyás, édeskés-száraz kipárolgása komoly élvezeteket jelent már önmagában is. 

Íz: A Cardhu Special Cask Reserve Single Malt whisky 0,7 40% pDD első kortya meghökkentően sok gyümölcs ízt rejt, majd tár fel. Maracuja, ananász, narancshéj, mangó, őszibarack keveréke kápráztatja el a kóstoló ajkakat. Édes-száraz, picit füstös, malátás, fadongás, vaníliás, fahéjas, datolyás, mazsolás, icipicit kakaós zamatokkal találkozhatunk. Selymes, dús aromájú, bársonyos, olajos húzása van. 

Lecsengés: Közepesen hosszú, édes-száraz, malátás, fadongás, kissé füstös, pörkölt dongás, gyümölcsös.

Szín: Sárga - borostyán

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Ülj le a Barátaiddal egy esti poharazgatásra! Eggs!

Érdekesség:

A Cardhu egy izgalmas és speciális whisky egy igazán különleges üvegben. A kiváló minőség és a tökéletes forma együtt jár az esetében. Nyilván ez a két ok miatt a vásárlók által az egyik legkedveltebb termék a Whisky kategóriában.

A Mannoch hegyből fakadó forrás kristálytiszta és lágy víze, valamint a gondosan kiválasztott, csíráztatott árpa a két legfontosabb alkotó eleme ennek a whisky különlegességnek,- az érlelés fontsságáról nem megfeledkezve!

A hattyúnyakú réz lepárló üstökből lassan, cseppenként kicsorduló nemes szesz minimum éveken át érlelődik az öreg tölgyfahordókban, hogy magába szívhassa annak aromáit.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!