Termékeink

Glenfiddich 14é Rich Oak Single Malt scotch whisky 0,7 40% pDD

glenfiddich_14é.jpg
Cikkszám: Ig-00459
17 450 Ft

termekismerteto

Glenfiddich 14é Rich Oak Single Malt Scotch whisky 0,7 40% pDD

A világ legnépszerűbb single malt whiskyje! Nincs még egy single malt, amiből akár csak közel ennyit vennének a vásárlók. A máig családi tulajdonban lévő Glenfiddich lepárló mára már klasszikus, lekerekített háromszögű palackjai világszerte a 'single malt whisky' szimbolikus megtestesítőjévé vált.

A későbbi rajongók jelentős részének a Glenfiddich 12 éves verziója adja a 'kezdő lökést', hogy alaposabban elmélyüljön a single maltok végtelenül gyönyörteljes világában. A Glenfiddich 2010 tavaszán adta ki ezt a speciális változatot.

14 évet töltött hagyományos bourbon hordóban, majd 12 héten át új európai, 6 hétig pedig új amerikai tölgyfahordóban utóérlelték.

  • Illat : Barackos cukorka, marcipán, vanília, szerecsendió, nyomokban menta, sült alma. Később megerősödik a fás jelleg: fás fűszeresség, ceruza reszelék illata, gitt.
  • Íz: Méz és juharszirup. Egészen fűszeres: koriander, paprika, szerecsendió, bors, szegfűszeg. Heves, száraz, rágós, tölgyes.
  • Lecsengés: Nagyon hosszú finis, enyhe tejcsokoládés felhanggal.

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok