Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Andre Renard X.O. cognac 0,7 40% pDD

andre_renard_xo.jpg
andre_renard_xo.jpg
Cikkszám: Ig-00450
Felvéve: 2015-07-08
Módosítva: 2022-07-15
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 25 643 Ft / 1 l
Ár: 17 950 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17950 Ft 17950

Termékismertető

Andre Renard VSOP cognac 0,7 40% pDD
 

Származás: Franciaország
Gyártó: Andre Renard Distillery
Alapanyag: szőlő


Érlelése: 12 éven át tölgyfa hordóban.

Előélet: Igazi Grand Champagne, az átlagos XO-khoz képest jóval több időt érlelték a fahordókban, pincében.

Illat: Az Andre Renard X.O. cognac 0,7 40% pDD megillatozása feltárja ennek a nagyszerű, hosszan érlelt nedűnek a fantasztikus értékeit. Illatában jelen van a kandírozott gyümölcsök édeskés, nektáros, kicsit mézes zamata. Mély nyomot hagyott a tölgyfahordó, dongás mellék-íz-illat igen határozott és finom. Összetett, komplex, rétegezett aromái nem hagynak kívánnivalót maguk után. 

Íz: Az Andre Renard X.O. cognac 0,7 40% pDD megkóstolási lehetősége önmagában érdekfeszítő gondolat, de a gyakorlat még jobb. Édeskés, érett konyakos, vaníliás, kissé citrusos, lekváros, mazsolás, mézes zamatok kifejezetten nagyszerűek. Olajos, krémes, selymes italú konyak. Fűszeressége nagyon halvány, de annál élvezetesebb,- benne fahéj, szegfűszeg, kömény egészen halványan. Ár-érték aránya kiváló! 

Lecsengés: Hosszú, édeskés, vaníliás, pörkölt olajos magvas.

Szín: Érett sárga, - borostyán

Így fogyaszd : Végy egy szép - ha lehet kristály - konyakos poharat, és 18-20°C. fokon próbáld ki! Hűtve sem rossz, de lassabban adja le az ízeket.

Válaszd ezt a konyakot a közelgő nagy, családi eseményre, hidd el sok dícséretet kapsz! Kedves Egészségedre!VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!