Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Absolut vodka Svea 0,7 40% (gyömbér-alma)

absolut_svea.jpg
absolut_svea.jpg
Cikkszám: ig-00446
Felvéve: 2015-05-22
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 17 943 Ft / 1 l
Ár: 12 560 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 12560 Ft 12560
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Svea 0,7 40%


Egy kis Absolut-történelem:
Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).

Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut vodka Svea 0,7 40% (gyömbér-alma)

Ezt a vodkát a svéd gyártó a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő búzából, tiszta vízből, alma és gyömbérből alkotta meg. Az alma íze nagyon ,,passzol,, a gyömbérhez és a semleges, bársonyos vodkához. Ez az ital már szinte kész koktélként örvendeztet meg bennünket.

Így kóstold meg: Jéggel egy szép kristálypohárban. Aztán indulj be és szervezz egy jó bulit, majd lepd meg a barátaidat a te fantáziád szerint kikevert koktélokkal !

Jó szórakozást !

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!