Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Pisco Capel Reservado 0,7 40% pDD (Moai figura)

pisco-capel-reservado.jpg
pisco-capel-reservado.jpg
Cikkszám: ig-00445
Felvéve: 2015-05-22
Módosítva: 2023-06-19
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 22 943 Ft / 1 l
Ár: 16 060 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 16060 Ft 16060

Termékismertető

Pisco Capel Reservado 0,7 40% pDD

Származása: Chile
Lepárló: Pisco Capel Distillery
Alapanyag: Szőlő

Érlelés: fahordós

Illat: A muskotályos szőlő kétszeres lepárlása eredményezi a nagyon finom, gyümölcsös és virágos, kellemesen édeskés illatokat. A háromszoros szűrés eltávolította a szőlő héjának minden fanyarságát, maradtak a legjobb aromák és kipárolgások. A hordós érlelés elmélyíti, összefésüli az illatokat.  

Íz: A szőlő nemes gyümölcsének, fűszereknek az íze a modern és nagyon magas színvonalú lepárlás és tisztítás miatt kiemelkedően finom, muskotályosan édes, letisztult, összetett és bársonyos. Jó húzása van ennek az italnak, és egyértelműen érezhető a hordós érlelés.  

Lecsengés: Kellemes, közepesen hosszú, a jó ízek lassan enyésznek el.  

Szín: Sárgás-áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban de a nagy konyakosban jobban jönnek ki az ízek és aromák. Akár 18-20 fokon vagy hűtve is.  

Legyen kellemes estéd !

 

Érdekesség:

" Chile, a történelméről, kultúrájáról, konyhájáról és persze kiváló borairól híres ország. Aki otthon van ezen a tájon, az biztosan ismeri a piscot, tehát a szőlőpálinkát, amely Chile nemzeti itala. Már az alapanyagaként használt szőlő is nagyon különleges, hiszen a világ egyik legszárazabb sivatagának közepén található Elqui¬ völgyben terem, vizeként pedig az Andokból érkező olvadt hó szolgál. Ebből a gyümölcsből cefrét készítenek, amely párlata lesz a pisco. "
 


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!