Termékeink

Bushmills Irish Honey 0,7 35%

Bushmills-Irish-Honey-0,7.jpg
Cikkszám: ig-00429
7 120 Ft

termekismerteto

Bushmills Irish Honey 0,7 35%

Származás: Írország
Gyártó: Bushmills Distillery
Alapanyag: Árpa, gabona, méz

Érlelés: fahordóban.

Érdekesség: A Bushmills whiskey összes aromáját, zamatát nyilván egyrészről a háromszoros lepárlás, a tőzegfüst hiánya és a hosszú tölgyfahordós érlelés adja, na meg a plusz méz. 

Ez a lepárló szerezte meg a hatóságoktól a világon először a hivatlos whiskey előállítási engedélyt.

Illat: A Bushmills Irish Honey 0,7 35% nevének a hallatán egy esetlegesen túl édes likőrszerű italt képzelünk el, de nem az. Finom édes, tölgyfás, mézes, gyümölcsös, aszalt gyümölcsös, kandírozott szilva és körte, fahéj, pörkölt kókusz és lekvár aromákat ereget a kóstoló pohárból. Nagyon kiütközik a tölgyfa hordós és dongás zamat, a csokis karamellás illat halmaz. Nagyon élvezetes ital benyomását kelti a kipárolgásaiban.

Íz: A Bushmills Irish Honey 0,7 35% ízeiben a mézes és édeskés íz azonnal érezteti krémes, lágy dús aromás hatását. Pörkölt olajos magvak, szárított és kandírozott gyümölcsök sora tűnik fel a 3.-5. korty környékén. Fadongás, pörkölt kókuszos, mogyoró krémes, kesudiós, csokis, fahéjas zamatok uralkodnak el. Rétegekben előkerülő komplex ízei káprázatos élvezetet nyújtanak. Bársonyos a végtelenségig.   

Lecsengés: Igen hosszú, az édesség és a méz, a fás jegyek lassan tűnnek tova.

Szín: Aranysárga.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskey-s pohárban.

Hívd meg a Hölgyeket és csapjatok egy jó kis beszélgetős délutánt! Eggs!

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok