Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Santiago de Cuba 12é rum 0,7 40% pDD

santiago_de_cuba_12y.jpg
santiago_de_cuba_12y.jpg
Cikkszám: ig-00421
Felvéve: 2015-02-05
Módosítva: 2023-07-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 29 357 Ft / 1 l
Ár: 20 550 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 20550 Ft 20550

Termékismertető

Santiago de Cuba 12é rum 0,7 40% pDD

 

A különlegesen gazdag íz világgal rendelkező Santiago de Cuba 12 évig érlelt darabjának nem csak összetétele, de utolérhetetlen minősége is nemzetközileg elismert és díjazott.

A márkát eredetileg a legfinomabb kubai szivarokhoz párosítva fejlesztették ki.

Minden egyes üveg külön dobozba csomagolt.

Aroma és illat : Selymes vanília, csokoládé, kakaó, remek fűszerek és a tölgyfa hordó illata leng körül ha beleszippantassz egy pohárkába. Csodás eredeti illatokat tartalmazó sötét rum. Étcsokoládéval telt aromáit, a lágy vanília és a tölgyes jegyek olvasztják elegáns és kényeztető harmóniába. A fahéj aromája pedig letagadhatatlan.

Íz és lecsengés:  Olyan érzés megkóstolni, mintha valami habos, fahéjas, csokoládés sütibe harapnánk, amelybe a cukrász vaníliát is csempészett. Pár másodperc és a fűszerek íze, és a pörkölt mogyoró is előkerül. Felfedezhető a szárított narancshéj is.

Így élvezd a poharadban : Ne kerteljünk, bele a rumot a szép pohárba, - ha szivar kedvelő vagy, akkor bal kezedbe a szivar, jobba a rum ! Ha nem szereted a dohányt, akkor csak önmagad társaságát  és a barátaidét élvezd ki ezzel a nagyszerű nedűvel !

Legyen egy nagyon jó napod !VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!