Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Chivas Royal Salute 38é Scotch whisky 0,7 40% pDD

Chivas Royal Salute 38é Scotch whisky 0,7 40% pDD
Chivas Royal Salute 38é Scotch whisky 0,7 40% pDD
Cikkszám: ig-00405
Felvéve: 2014-12-18
Módosítva: 2020-03-05
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 537 643 Ft / 1 l
Ár: 376 350 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 376350 Ft 376350

Termékismertető

Chivas Royal Salute 38é Scotch whisky 0,7 40% pDD


Származási hely: Skócia
Lepárló: Chivas Regal Whisky Distillery
Ital típus: blended
Érlelési idő: 38 év
Érlelés módja: Fahordóban érlelt, tölgyfa
Csomagolás, jelleg: Különleges kiadás, gránit jellegű francia porcelán palackban, az embléma és a dugó 24 karátos arany filmmel van bevonva.


Illat: A Chivas Royal Salute 38é Scotch whisky illatozása egy mély lélegzettel (azért is, hogy ilyen nagyszerű italt van módunk megillatozni!) kezdődjön, mert nem mindennapi italról van szó, már az életkorát nézve is "nyugdíjas" korban van a whisky családban. Az első benyomások az illat rétegek tekintetében az alábbi extra, különleges összetételű aromákról tesznek tanubizonyságot sorban: édeskés, fügés, kakaós, karamellás, pörkölt mogyorós, diós, kesudiós és mandulás, tósztkenyeres, pörkölt tölgyfadongás, mazsolás, malátás, csokoládés, vaníliás, citrusos. Fűszerességében a gyömbér és fahéj tűnik ki. Ha valaki további illatokat érez,- ne kételkedjen, mert tuti igaza van, jól érzi!  

Íz: A Chivas Royal Salute 38é Scotch whisky megkóstolására az illatai után "rá kell fordulni", rá kell készülni, mert oly nagyszerű, exkluzív és kivételes izgalmat, élvezetet okoz. Nagyon selymes, igazán bársonyos, lenyugodott és mély, dús zamatokkal telített. Gazdag íz és aroma rétegek adják ki a teljesen egyedi komplexitását. Első érzés az édeskés és pörkölt maláta, pörkölt tölgyfa, fűszeres ódonsággsl bíró hordó, pörkölt mogyoró, mandula, dió, és kesudió ízek felismerése. Aztán a fűszerek, a gyümölcsök - tehát fahéj, citromfű, gyömbér és az alma, mangó, narancshéj, szilva, szilvalekvár tolakodik elő. Némi csokoládé, kakaó és karamell is vegyül az összképbe. Dicséret az alkotónak, legyen nagyon sok ilyen kreációja! 

Lecsengés: Nagyon hosszú, fűszeres, csokoládés, karamellás, pörkölt,- extra összetett és mindig emlékezetes marad.

Szín: Mély borostyán, barna.

Így kóstold meg: Szép - ha lehet kristály - whiskys pohárban egy meghitt este, 18-20 fokon vagy jéggel.

Szép és élvezetes estét, gondolkodj el az élet nagyszerűségéről - ha ilyen italt tartasz a kezedben! Eggs!

Érdekesség:

A Chivas család, abból is a testvérek, - nyitottak egy luxus üzletet még 1801.-ben Aberdeenben, ahol delikát árukat, - kávé, fűszerek, édességek – tettek ki a polcokra, keresve a módosabb vásárlók kegyeit. Magyrul a hedonistákra alapoztak.

Észrevéve a keresletet, készítettek egy saját whiskyt. Az volt az újítás, hogy a keveréssel az akkori versenytársaknál finomabb, könnyebben fogyasztahtó italt alkottak.Ezzel be is előzték a konkurenciát.

Az USA-ban is hatalmas népszerűség lett a jutalma ennek a termékcsaládnak, Mr. Frank Sinatra jelentős fogyasztással járult hozzá az üzleti sikerekhez.

A Chivas Royal Salute 38 éves whisky egy olyan remekül kevert ital lett, aminek találóan és a minőséggel összefüggésben a "végzet köve" nevet adták.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!