Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bailey's Chocolat Luxe likőr 0,5 15,7%

baileys-chocolate-luxe.jpg
baileys-chocolate-luxe.jpg
Cikkszám: Ig-00374
Felvéve: 2019-12-06
Módosítva: 2023-03-23
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 15 180 Ft / 1 l
Ár: 7 590 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7590 Ft 7590

Termékismertető

Bailey's Chocolat Luxe likőr 0,5 15,7%


Származás: Írország
Gyártó: Bailey's Liqueur Co.
Alapanyag: Whisky (3 évig van fahordóban), tejszín, belga csokoládé, kakaó, vanília (Madagaszkárról) ízesítő növényi anyagok. 


Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: A Bailey's Chocolat Luxe likőr 0,5 15,7% annyiban más az eredetihez képest, hogy dominál a csokoládé. Egyébként ez az ital egy tejszínes emulziós likőr whiskyvel keverve. Az illata valóban whiskys-tejszínes, édeskés, bódítóan csokis, kakaós, napolyis, mogyorós, mandulás, és egy kissé még diós is talán. Kávés, csokoládés, karamellás aromák is előkerülnek. Az egyik kiemelkedő illata a vaníliáé. A whisky alap miatt a malátás, gabonás jegyek is szerepelnek az illatok között. A végén még lehet érezni egy icipici fahéjat és kakaót is.

Íz: a Bailey's Chocolat Luxe likőr 0,5 15,7%: Kis korty, hatalmas élmény, nagy-nagy élvezet ez az itóka a csokis italok szerelmeseinek. A buja csokoládé aromájával gazdagabb az original nedűnél. Ez a világhírű krémlikőr volt az első tartósan az üvegben megmaradó homogén emulziós likőr. Krémes, lágy, édes. A whisky malátás, árpás jellege határozottan kiérezhető. Vanília, belga finomított csokoládé, kakaó, karamell, pörkölt mogyoró és mandula, pörkölt kávé aromáival folytatódik az íz-rétegek felismerése a kortyokból. Komoly szerepet kapott benne a tejszín bársonyossága és finomsága, ami viszont a kétszeres zsírtartalmának köszönhető. Összetett, kiemelkedően finom és lágyan krémes, "öröm-likőrről" van itt is szó. 

Lecsengés: Kellemes, édes, tejszínes, csokis, tejcsokis, fehér csokis.

Szín: Közepesen barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Szeresd és tiszteld a Hölgy ismerőseidet, sőt az Urakat is kínáld meg, népszerű leszel!

 

Érdekesség:

Ez a fantasztikus, finom likőr 800 recept, 200-féle csoki kipróbálása után született, de olyan is azaz rendkívül finom!  

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!