Termékeink

Absolut Vodka Mango 0,7 40%

absolut-mango-0,7.jpg
Cikkszám: ig-00370
7 070 Ft

termekismerteto

Absolut Vodka Mango 0,7 40%

 

Egy kis Absolut-történelem:
Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).

Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Mango 0,7 40%

2002.-ben dobták piacra a Mangót a svéd gyártók. Igazi, eredeti, finom, könnyű, frissítő ital, és más citrusokkal még további íz élményt tud nyújtani az alapvetően búzából és tisztított vízből származó vodka.

Így kóstold meg: Jéggel önmagában is kellemes esti ,,merengő,, ital. Ha jó a kedved, akkor csapd fel a koktéloskönyved és alkoss a magad és barátaid örömére !

Kedves egészségedre !Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok