Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Absolut Vodka Mango 0,7 40%

absolut-vodka-mango-0-7.jpg
absolut-vodka-mango-0-7.jpg
Cikkszám: ig-00370
Felvéve: 2014-09-29
Módosítva: 2024-04-05
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 10 486 Ft / 1 l
Ár: 7 340 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 7340 Ft 7340
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Mango 0,7 40%

 

Egy kis Absolut-történelem:
Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).

Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Mango 0,7 40%

2002.-ben dobták piacra a Mangót a svéd gyártók. Igazi, eredeti, finom, könnyű, frissítő ital, és más citrusokkal még további íz élményt tud nyújtani az alapvetően búzából és tisztított vízből származó vodka.

Így kóstold meg: Jéggel önmagában is kellemes esti ,,merengő,, ital. Ha jó a kedved, akkor csapd fel a koktéloskönyved és alkoss a magad és barátaid örömére !

Kedves egészségedre !VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!