Termékeink

Havana Club Ritual rum 0,7 37,5%

havana_ritual.jpg
Cikkszám: ig-00363
6 750 Ft

termekismerteto

Havana Club Ritual rum 0,7 37,5%

 

Havana Club egy tradícionális brand ( márka ) a rumok nagy kategóriájában. Kubában, 1934.-ben alkották meg, pontosan Cardenas-ban, a José Arachabala család kreációjában, a vállalat neve volt: Jose Arachabala S.A. ( a család már korábban, 1878.-ban birtokolt egy rum lepárlót – tehát a tapasztalat adott volt. )

1960.-ban államosították a nagy kubai forradalom után közvetlen. 1994.-től a Pernod-Ricard és a Kubai Kormány létrehozta a Havana Club International vállalatot, 50-50 %-os részesedéssel. Ez a cég értékesíti az egész világon a rumot, kivéve az embargós problémák miatt az USA.-t.

Bacardi szintén termel Havana Club rumot Puerto Ricoban és az USA-t látja el, de a két fél pereskedik a névhasználat miatt.

1994.-ben, mint a "kubai nemzeti kincs" letéteményesét, áttelepítették a gyárat Santa Cruz
del Norte-ba.

Szakmai értékelés:

illat : Kellemesen édes, enyhén fűszeres illatot áraszt.

Íz és lecsengés: A trópusi gyümölcsöknek köszönhetően édes íze fenséges élményt nyújt. Ízében a banán, a fahéj, a bors, a karamell virágos jegyekkel keveredik.

Szín:Arany borostyán

Így élvezd a poharadban : kezd tisztán, folytasd keverve colával és teljesedj ki koktél keverési kedvedben narancslé, cukorszirup és kókusz koktélszirup hozzáadásával kapott koktélban. Eggs!

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok