Termékeink

Bacardi Dragon Berry rum 0,7 32%

bacardi_dragon.jpg
Cikkszám: Ig-00344
6 080 Ft

termekismerteto

Bacardi Dragon Berry rum 0,7 32%

 

1862-ben Don Facundo Bacardi Massó elhatározta, hogy megalkot egy olyan rumot, amely túltesz minden más rumon. A következő évtizedet a keverék tökéletesítésével töltötte, melyet büszkén szolgált fel a kubaiaknak.

Szenvedélye ma is tovább él a Bacardi rumkészítő mestereiben. Ők biztosítják, hogy minden üveg Bacardi rum felérjen Don Facundo rendíthetetlen tökéletességre való törekvéséhez; hogy egy olyan rumot alkossanak, amely másfél évszázad eltelte után is érdemes a Bacardi név viselésére.

Ez az ízesített rum az eper és a sárkánygyümölcs friss és jellegzetes ízét ötvözi a Bacardi rumok ízvilágával.

A Bacardi Dragon Berry Rum elsősorban különböző koktélok, frissítő italok keverésekor lesz tökéletes választás. Jól kiegészíti a citrom, lime, gyömbér ízesítésű frissítőket.

Származási hely: Puerto Rico

Ital típus: Ízesített rum

Íz, ízesítés: Eper

Így élvezd a pohárban: Tisztán jéggel esetleg anélkül is remek kortyolni való. Vagy tégy hozzá akár colát, citromlét vagy narancsot, majd a végén minden,- neked gusztusos alktót.

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok