Termékeink

Captain Morgan Parrot Bay rumlikőr 1,0 21%

captain_parrot.jpg
Cikkszám: Ig-00324
7 090 Ft

termekismerteto

Captain Morgan Parrot Bay 1,0 21%

 

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

Származás: Jamaica
Térség: Karib
Lepárló: Captain Morgan
Típus: ízesített ( kókusz ) fűszeres rum
Alapanyag: cukornád melasz
Hordó: tölgyfa

Illat: gazdag fűszeres illatok jellemzik, de a kókusz az egyik uralkodó.

Íz: ez a rum is a Captain rumokra jellemzően rendkívül összetett, határozott a kókusz íze, de a szinte szokásos fűszeres, karamellás, fahéjas jelleg is felfedezhető.

Lecsengés: gyorsan átalakul egy finom, kellemes utóíz-kavalkáddá, amelyből leghosszabban a kókusz tartózkodik az ízlelő bimbóinkban.

Így élvezd a poharadban: kókusz-csoki rajongóknak ajánlom, remek ízeket hoz ki tisztán fogyasztva. Jól bírja az egyéb alkoholok – vodka – társítását is. Soha ki ne hagyjuk a záró koktél szirupokat sem, és végezzük el valamilyen zöld fűszernövény levéllel a ,,tetőfedést,, is !

 Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok