Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bushmills Black Bush whiskey 1,0 40% pDD

bushmills-black-bush-1-l86.jpg
bushmills-black-bush-1-l86.jpg
Cikkszám: Ig-00315
Felvéve: 2014-04-30
Módosítva: 2022-09-15
Egység: 1 lBruttó egységár: 16 890 Ft / 1 l
Ár: 16 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 16890 Ft 16890

Termékismertető

Bushmills Black Bush whiskey 1,0 40% pDD

 

Származás: Írország
Gyártó: Bushmills Distillery
Alapanyag: Árpa, gabona

Érdekesség: A gourmet fogyasztók szerte a világon igen nagyra becsülik a Black Bush-t. Hajdanán ezt a házasítást a whiskey rajongók likőr-whiskeynek titulálták utalva ezzel is lágy, sherrys és gyümölcsös jegyeire.

Ez a lepárló kapta meg a világon először a hivatlos whisky előállítási engedélyt.

Ezt a whiskyt az árpa alapú single malt és a gabona alapú grain whisky háziasításával készítik, Oloroso hordóban érlelik, háromszor párolják minden alkotóját, tőzeget nem használnak.

Illat: A Bushmills Black Bush whiskey egy remek kipárolgásokkal megáldott kiváló whisky. Az orrunknak minden esetre tetszik amit érez. Gyümölcsös, lágy selymes, hordós, mazsolás, karamellás, pörkölt és tósztos aromái elragadóak és bizony a kortyolás szabad művészetére sarkallnak. Nagyon szépen megkevert és persze érlelt a whisky már az illataiban, - hát még ha belevágunk a kóstolásba! 

Íz: A Bushmills Black Bush whiskey ízeiben rengeteg réteg és al-réteg alakult ki, ami köszönhető az ex-sherrys hordónak és persze a remek alapanyagoknak. Az árpa-gabona maláta karamellás, édeskés de még is száraz ízei kifejezetten finomak. A citrusok jelenléte nem kérdéses, a használt oloroso hordó pedig lekerekítette, bársonyossá tette ezt a nemes nedűt. 

Lecsengés: Igen hosszú, az édesség és a pörkölt-karamellás sherrys íz marad a végére

Szín: Aranysárga.

Így kóstold meg: Előszrö 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskis pohárban.

Ajándékozd meg a szeretteidet egy ilyen jó húzású nedűvel! 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!