Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Don Papa Baroko rum + pohár 0,7 40% pDD

don-papa-baroko-poharral.jpg
don-papa-baroko-poharral.jpg
Cikkszám: Ig-001405
Felvéve: 2022-06-16
Módosítva: 2022-06-17
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 39 786 Ft / 1 l
Ár: 27 850 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 27850 Ft 27850

Termékismertető

Don Papa Baroko rum + pohár 0,7 40% pDD

Származás: Fülöp Szigetek
Gyártó: Bleeding Heart Rum Distillery/Company
Alapanyag: cukornádmelasz

Érlelés: 
7 évig, amerikai tölgyfa hordóban történt. Érdekessége, hogy a világ legjobb minőségűnek mondott cukornádjából van! Ez a limitált kiadás a Barokk Kor előtt tiszteleg.

Illat:
A Don Papa Baroko rum + pohár 0,7 40% pDD: A kipárolgása kicsit más az alap kiadáshoz képest, mert elsőre a száraz-édeskés jelleget tükrözi vissza azonnal. Illata vonzó, igazi rumos, rögtön leadja a már megszokottnak mondható aromákat: a karamell és a vanília aromáját, de mellette igen gyümölcsös, kandírozott narancshéjas, tölgyfás, erősen dongás, kakaós, karamellás, pörkölt mogyorós, tósztos, sült banános, fűszeres, szárított és kandírozott gyümölcsös. Selymesen járja át a légutakat.  

Íz: A Don Papa Baroko rum + pohár 0,7 40% pDD: A kiöntött rum párája azonnal betölti a helyiséget! Nagyon finom. Az első korty száraz-édeskés - pont egyensúlyban van a két érzés. Ez a márka családtag is igencsak komplex, összetett, simogató, kellemes, édeskés, vaníliás, kissé pörkölt melaszos, gyümölcsös, fűszeres, kakaós, karamellás, pörkölt banános, mogyorós, csokis, dongás,- remekül megalkotott rum, ami a koktélokban is kiválóan megállja a helyét, persze ha marad a felbontása után!     

Lecsengése: Kellemesen hosszú, száraz-édeskés-fűszeres, hordós, vaníliás, karamellás, fahéjas, kakaós utóízzel távozik tova.

Szín: Sötét barna

Így élvezd a poharadban: próbáld ki tisztán hűtve, jéggel és 18 fokon. Utána ne keverj bele ebbe a csoda rumba semmit!

Vidd ezt a remek rumot ma este ajándékba! Eggs!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!