Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Grant's 8é Sherry Cask Finish Scotch whisky 1,0 40% pDD

grants-8e-sherry-cask.jpg
grants-8e-sherry-cask.jpg
Cikkszám: Ig-001402
Felvéve: 2022-06-10
Módosítva: 2022-06-16
Egység: 1 lBruttó egységár: 15 190 Ft / 1 l
Ár: 15 190 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 15190 Ft 15190

Termékismertető

Grant's 8é Sherry Cask Finish Scotch whisky 1,0 40% pDD

Származási hely: Skócia
Régió: Highland, Speyside
Lepárló: William Grant's Whisky Distillery
Ital típus: Scotch, blended
Érlelés módja: Fahordóban, 8 éven át, majd Oloroso sherrys hordóban fejezik be a műalkotást....

 
Illat: A Grant's 8é Sherry Cask Finish Scotch whisky 1,0 40% pDD: Párái tényleg szuper vonzóak, lesimultak, kiegyensúlyozottak. Mindezen közben minden egyes beleillatozás újabb és újabb aroma rétegek örvendeztetik meg a kiváncsi orrot. Édeskés, kissé még is fanyar és száraz, gyümölcsös, szilvalekváros, kicsit fűszeres, icipicit csípős, kissé füstös és tőzeges, virágok és friss gyümölcsök aromája keveredik az aszalt gyümölcsökkel, a sherrys jelleggel. Malátás, tósztkenyeres, pörkölt kókuszos, mogyorós, mandulás, csokis, kakaós, kávés, vaníliás, ananászos, lekváros, kandírozott narancshéjas. 

Íz: A Grant's 8é Sherry Cask Finish Scotch whisky 1,0 40% pDD: Jó belekortyolni ebbe a nemes nedűbe, annyi szent! Sherrys, lekváros, szilvalekváros, - azaz hordozza az ilyen hordós érlelés nemes jegyeit. Ez is egy újabb remek tagja a márka családnak. Édeskés-száraz, hordós, összetett gyümölcsös, picit füstös, pörkölt malátás, kandírozott narancshéjas, szárított gyümölcsös, fűszeres, dongás, vaníliás, mogyorós, mandulás, kakaós, csokis, pörkölt kókuszos. Letisztult és olajos állagú. 

Lecsengés: Közepesnél jóval hosszabb, édeskés, malátás, tölgyes, sherrys, vaníliás, fűszeres

Szín: Érett aranysárga.

Füstösség: Enyhén füstös

Így kóstold meg a poharadban: 18-21 fokon kezdj, majd próbáld ki hűtve, aztán jéggel. Ha lehet, akkor kristály whiskys poharat használj!

Emeld poharad a ma este ünnepeltjére....Önmagadra! Eggs!

Érdekesség:

William Grant eredeti receptje alapján David Stewart és Brian Kinsman keverőmesterek irányításával több, mint 25 féle, a legfinomabb malt és gabona whiskyk felhasználásával készítik a Grant’s blended whiskyt.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!