Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Dictador The Best of 1982 rum 0,7 42,8%

dictador-the-best-of-1982.jpg
dictador-the-best-of-1982.jpg
Cikkszám: Ig-001381
Felvéve: 2022-04-14
Módosítva: 2022-04-14
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 142 929 Ft / 1 l
Ár: 100 050 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 100050 Ft 100050

Termékismertető

Dictador The Best of 1982 rum 0,7 42,8%

Származás: Columbia
Gyártó: Dictador Rum Distillery
Alapanyag: cukornádméz

Érlelés: 
33 évig, speciálisan ennek a rumnak készült, amerikai tölgyfahordó történt, single barrrel. Limitált mennyiség áll csak a rendelkezésre, 312 palack!

Illat:
A Dictador The Best of 1982 rum 0,7 42,8%: Nos ez a cukornádmézből készült rum 33 évig készült arra, hogy illataival is elkápráztasson bennünket. Mondhatni csodás párái megőrjítik az orrot. Gyümölcsö-lekvárossága szembetűnő, de egyébként nagyon hasonló az 1981-es évjáratúra. Ez is rendkívül komplex, sokféle aroma réteggel bír. Érezhető a pörkölt melasz, toffee, az enyhén égetett karamell, kandírozott gyümölcsök, az édeskés méz, pörkölt kávé, a hordósság, égetett tölgyfa, a szárított gyümölcsök, citrus, mangó, lime, fahéj, szegfűszeg, koriander, kakaó, csokoládé, pörkölt mandula, pörkölt nogyoró, dió, kesudió. Nem nagyon van hasonló termék a piacon, éppen ezért meg kell ismerni! 

Íz: A Dictador The Best of 1982 rum 0,7 42,8%: Az illatai nagyon magas fokon kipipálva! Az első kortyok mennyeiek. A nyelv valami olyanban fürdik, amire emlékezni fog sokáig. Igazi íz utazást jelentenek az apró kortyok, mert mindíg valami mást is érzünk pluszban. Melaszos gyümölcsösség van benne, mint az 1981-es évjáratnál is, de egyébként nagyon közel állnak az ízek tekintetében, azaz: pörkölt melaszos, jelentősen hordós, csokis, kakaós, édeskés-száraz, pörkölt mogyorós, mandulás, diós, mézes, lekváros, kandírozott gyümölcsös, citrusos, fűszeres, csokis, karamellás, kókuszos, mangós, körtés, narancsos. Nagyon nagyszerű ez a nap a kóstolónak! 

Lecsengése: Nagyon hosszú és sokáig kitart, a komplexitása percekig sem szűnik, a gyümölcsösség megmaradása a legfeltűnőbb.

Szín: Sötét barna, vöröses mahagónis

Így élvezd a poharadban: próbáld ki tisztán hűtve, jéggel és 18 fokon. Utána ne keverj bele ebbe a csoda rumba semmit!

Rendezz egy ünnepi vacsorát ma, jöjjön az egész család! Eggs!

Érdekesség:

Ez a rum Columbiából származik, a Virgin cukornád mézből készítik 2 féle fermentálási és lepárlási módszerrel. Az egyik a réz kisüsti lepárlás, a másik a folyamatos oszlop-lepárlás. A kettő keveréke adja ki a közepesen testes remek rumot.

A gyártó weblapjáról angol nyelvű ídézet:

"Dictador is a Colombian aged rum with a history stretching back to 1913. Dictador rum is the pinnacle of taste, perfected through diligent production and a recipe that is well guarded by the Parra family, the third generation of master blenders of Dictador. With distinctive smooth taste and notes of caramel, cocoa, roasted honey and cofee, Dictador rum is ideal to drink neat or in cocktails."

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!