Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Lauder's Blended Scotch whisky 1,0 43%

lauders-blended-scotch-1l.jpg
lauders-blended-scotch-1l.jpg
Cikkszám: Ig-001366
Felvéve: 2022-03-09
Módosítva: 2024-04-26
Egység: 1 lBruttó egységár: 8 940 Ft / 1 l
Ár: 8 940 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8940 Ft 8940

Termékismertető

Lauder's Blended Scotch whisky 1,0 43%

 

Származás: Skócia
Gyártó: Lauders Trace Whisky Distillery.
Alapanyag: Árpa,

Érlelés: tölgyfa,

Illat: A Lauder's Blended Scotch whisky 1,0 43%: A páráiban erőteljes a pörkölt maláta, a fadonga, a citrusok érdekes és kissé fanyar aromája - szárított citromhéj, kandírozott narancshéj, lime, grapefruit. Édeskés, azonban egyben száraz, vaníliás, csokoládés és fahéjas. Érezhető a pörkölt mogyoró, mandula, dió, pisztácia remek, ínycsiklandozó illata is. Kevéske kávé, több kakaó, pörkölt kókusz, mazsola és a méz is mintha jelen lenne a kipárolgásaiban. Selymes, bársonyos gőzöket enged ki magából. 

Íz: A Lauder's Blended Scotch whisky 1,0 43% első kortyait igen csak élvezetesnek találjuk. Édes, száraz, vaníliás, csokis, kakaós, karamellás és fahéjas ízek nagyon szépek, élvezetesek, finomak. A citrusos, különösen a narancs és a héja emelhető ki belőle. Kifejezett a hordós, dongás, fás, tölgyfás aroma, az olajos magvak, a szárított fűszerek selymességet és bársonyosságot és érdekességet visznek bele a nedűbe. Kiváló húzása van,- mert selymes, bársonyos, olajos, dús. 

Lecsengés: Elég hosszú, édes, vaníliás, citrusos, gabonás, rozsos, fűszeres.

Szín: Sárga-borostyán.

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Próbáld ki, pohárra fel! EGGS!

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!