Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Johnnie Walker Red 3,0 40% + állvány pDD

johnnie-walker-red-3-l.jpg
johnnie-walker-red-3-l.jpg
Cikkszám: Ig-001356
Felvéve: 2022-02-18
Módosítva: 2022-02-21
Egység: 3 lBruttó egységár: 14 997 Ft / 1 l
Ár: 44 990 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 44990 Ft 44990

Termékismertető

Johnnie Walker Red 3,0 40% + állvány pDD

Származás: Skócia, Islay
Gyártó: Johnnie Walker Whisky Distillery
Alapanyag : Árpa

Érlelés: 3 éven át,tölgyfahordóban. A kész termék legalább 40 féle whisky keveréke. A világ egyik legnépszerűbb itala, a legkelendőbbek közé tartozik főleg a whisky kategóriában.

Illat:A Johnnie Walker Red 3,0 40% + állvány pDD:  Amikor elkezdjük az illatok megismerését, édeskés, finom árpamaláta, enyhe füstösség és hordós érlelés eredményeképpen némi donga aroma csiklandozza meg az orrot. Vaníliás, édes citrus, lime és olajos magvak enyhe, pörkölt illata száll fel a pohárból. Egészen leheletnyi fűszeresség - borsikafű jellemzően - zárja a sort. 

Íz: A Johnnie Walker Red 3,0 40% + állvány pDD: Az édes, lágy árpamaláta és a hordós érlelés fás ízei elsődlegesek. utána gyümölcsös, grapefruit, mandarin, narancs ízei élvezhetőek. Majd érkezik a vanílai, szegfűszeg, gyömbér és a fahéj pikáns aroma komplexuma. A többedik kortynál az íz rétegek kisimúlnak, egyensúlyba kerülnek és érezhetjük ennek a whiskynek a lágy, selymes végkifejletét az ízek tekintetében. 

Lecsengés: Kellemes, édeskés, gyümölcsös, enyhén füstös.

Szín: Közepes sárga

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály whiskys poharat, majd 18-21 fokon először, és hűtve jéggel másodszor és harmadszor is (!) próbáld ki !

Kedves egészségedre, ezzel az adaggal hatalmas bulit csaphatsz!


Érdekesség:

1820.-ban, Kilmarnockban alakult meg az első gyár. Évi 130 millió üveget, 200 országba szállítanak jelenleg, és állandóan fejlesztenek.

Ez a palack a házi bulik eleme lehet!


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!