Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Camus V.S.O.P. Borderies cognac 0,7 40% pDD

camus-vsop-borderies.jpg
camus-vsop-borderies.jpg
Cikkszám: Ig-001328
Felvéve: 2021-12-22
Módosítva: 2023-08-17
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 33 186 Ft / 1 l
Ár: 23 230 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 23230 Ft 23230

Termékismertető

Camus V.S.O.P. Borderies cognac 0,7 40% pDD

 

1863 óta 5 generáció vett részt a családi vállalkozásban, miszerint a fő cél az volt, hogy létrehozzák és állandóan fejlesszék a konyakjuk minőségét és végül is egy egyedi terméket alkossanak. Az ötödik legkisebb termőterülettel rendelkező cégként (AOC cru – Borderies)

Abszolúte csodás aromájú, gyümölcsös konyakokat készítenek úgy, hogy mindig is a kiindulási bor minőségére óriási hangsúlyt fektettek. Ez az a megbonthatatlan kapcsolat a termőterület, tradíció, technológia és a szakértő szakember között, amire a Camus épül több száz éve. (ők dobták piacra a világon elsőként a Camus Borderies XO Cognac-ot), ezzel létrehozták az ibolya-vanília aromák kettősét úgy, hogy az a lehető legbársonyosabb és kiegyensúlyozottabb legyen.

A Camus Elegance konyak család egy nagyon bátor megjelenítése a ,,Camus Living Tradition Cognacs,, elvnek (A Camus konyak élő tradíciója napjainkban), ami a legjobb blended konyakot kell, hogy eredményezze a jövőben is.

Ez a folyamat mint gyártás és előállítás a Camus Ile de Ré Cognacs szigeten zajlik.

A termék:

A Camus V.S.O.P. Borderies cognac 0,7 40% pDD egy friss, gyümölcsös, bársonyos, remek ital. Nagyon harmonikus és egységes íz, aroma világgal bír. Maison Camus által válogatott kiváló minőségű gyümölcsök adják az ital alapját, melyet a desztillálást követő több évig tartó érlelési folyamat követ.

Az italt kellemesen lágy gazdagság íz jellemzi, míg finom fás ízekre emlékeztető aromáját, a törgyfahordós érlelési folyamatnak köszönheti.

Származási hely:    Franciaország
Régió:    Cognac (Blended)
Földrajzi eredetvédettség:    Van
Lepárló:    Camus Cognac Distillery
Alapanyag:    Szőlő
Érlelési idő:    4 év
Érlelési kategória:    V.S.O.P.
Érlelés módja:    Fahordóban érlelt
Hordó típusa:    Tölgyfahordó

Illat:    
A gyümölcsös és a virágos aromák remek harmóniája mutatkozik meg benne. De! Érezhető a pörkölt mandula, a mogyoró, citruosk, kandírozott narancshéj és még azámtalan aroma a páráiban!

Íz és lecsengés:    
Friss gyümölcsös ízek és enyhe tölgyfás karakter jellemzi. Ráadásul kissé lekváros, dzsemes, mazsolás, citrusos, mogyorós, csokis, karamellás.

Szín: Élénk aranysárga-barnás

Így kóstold meg : Önmagában, tisztán 18-20 fokon. Jéggel is lehet, és konyak alapú koktélokba, kávéhoz, kávéba is.

Ha jót akarsz ma este, akkor ez a "pálya" mára! Eggs!

Érdekesség az alkotó tollából angolul:

"CAMUS BORDERIES VSOP is a Single-Estate Cognac produced exclusively from CAMUS’ own magnificent vineyards in the very heart of the prestigious Borderies Appellation.

Borderies is the oldest and smallest cru in the appellation, representing less than 5% of the cognac AOC. With its 188 hectares (464 acres), CAMUS owns the largest extension of vineyards belonging to one single producer within the Cru. Thanks to their unique clay-limestone soil rich in flints, our parcels in the Borderies Cru give origin to a very distinctive Single Estate VSOP, with deep floral notes."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!