Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Jack Daniel's Master Distiller No.3. 1,0 43% pDD

jack-daniels-master-distillers-3-1-l.jpg
jack-daniels-master-distillers-3-1-l.jpg
Cikkszám: Ig-000581
Felvéve: 2020-02-13
Módosítva: 2022-12-16
Egység: 1 lBruttó egységár: 21 890 Ft / 1 l
Ár: 21 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 21890 Ft 21890

Termékismertető

Jack Daniel's Master Distiller No.3. 1,0 43% pDD

 

Származás: USA
Gyártó: Jack Daniel Distillery
Alapanyag: Kukorica, Árpa, rozs

Érlelés: Fahordóban.  

Érdekesség: A 7 legkiválóbb Keverő Mesterük előtt tisztelegnek a sorszámozott, limitált szériákkal. Ez a 3. számú kiadás. ( Lemuel "Lem" Tolley )

Illat: A Jack Daniel's Master Distiller No.3. 1,0 43% pDD whiskey nem csak egy egyedi, nagyon szépen megérlelt, finom kipárolgásokkal megáldott tennessy whisky, hanem egyfelől egy whisky-műalkotás, másrészt a legmagasabb fokú fogyasztói igényeket kielégítő mestermunka. A megillatozásakor kitűnik nyilván az alap aroma kollekció - azaz a kukorica melasz, a rozs és az árpa keveréke, ezeknek a malátája, kivonata. Már a gőzeiben is kissé édeskés, kissé füstös, azonban erősen vaníliás, hordós, fadongás, tölgyes aromájú. Tovább haladva az elemzéssel illóolajos, mazsolás, fahéjas, karamellás zamatok kerülnek a szimatoló orrba.

Íz: A Jack Daniel's Master Distiller No.3. 1,0 43% pDD whiskey tudjuk, hogy nem más, mint egy szinte kötelező emlék állítása azok előtt, akik korábban híresen finom whiskyket kevertek ki. Ők voltak azok, akik addig nem nyugodtak, amíg a nagyon magas minőségre vonatkozó céljaikat el nem érték. Amikor a szánkba vesszük az első kortyot, élvezettel érezhetjük az édeskés, illoolajos, bársonyos, lágy, égetett tölgyfahordós, dongás, kissé füstös íz-felhőt. Ez az ital nagyon sokrétegű, összetett aromákkal bír. Benne vannak a következő zamatok: maláta, kukorica, rozs, karamell, vanília, fahéj, citrusok. Nagyon jó húzású whisky!  

Lecsengés: Közepesen hosszú, malátás, fás.

Szín: Aranysárga - barnás

Így kóstold meg: Először 18-21 fokon a teljes íz megtapasztalása miatt. Aztán mehet hűtve vagy jéggel egy szép kristály whiskys pohárban.

Tisztelegj egy pohárkával ebből az italból a keverő mestereknek! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!