Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Beluga Gold Line vodka 0,7 40% bőrDD

beluga-gold-line.jpg
beluga-gold-line.jpg
Cikkszám: Hn-00047
Felvéve: 2017-12-04
Módosítva: 2019-10-17
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 61 714 Ft / 1 l
Ár: 43 200 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 43200 Ft 43200

Termékismertető

Beluga Gold Line vodka 0,7 40% bőrDD


A Beluga Vodka technológia és érdekességek:

Teljesen hagyományos módszerrel dolgozik a gyártó, és Szibériai artézi vizet használ. Ez önmagában nem sokat mond, csak sejtet. Azonban az a tény, hogy 300 km-es körzetben nincs semmilyen ipari létesítmény.  

Így érhető el az a tisztaság, amit a Beluga tud, és ezért oly egyedi az íze. A palackot híres formatervező készítette Franciaországból. A címkén szereplő tokhal pedig jelképezi a természetes tisztaságot, valamint az exkluzivitást, lévén ennek a halnak az ikrája a világon a legdrágább ilyen jellegű csemege.

Mindez történik a Mariinsk Distillery-ben ( 1900.-ban alapították )

Na és az alapanyag sem semmi – pestiesen szólva, – mert minden része természetes anyagból van, a legjobb minőségű búzát, rozst használják általában.

Jellemző a dugó szerinti eredetiség beazonosítás. Egy kis kalapácsot és ecsetet is kapunk az üvegekhez, hogy egyrészt praktikusan feltörhető legyen a viasz, másrészt a morzsalék az ecsettel könnyen eltávolítható.

Azt lehet mondani, hogy ez a vodka család az elegancia, a luxus, az exkluzivitás maga, és egy olyan ,,feeling,, ami semmihez sem mérhető !

A Beluga Gold Line vodka 0,7 40% bőrDD

A Gold Line esetében a felhasznált rozs, a Rhodiola Rosea, valamint az a körülmény, hogy a lepárlás után ötször, kvarcon és ezüstön szűrik át, majd 3 hónapig nyugodni hagyják,- egy igazi vodka csodát eredményezett.

A bőr csomagolás alkalmassá teszi a legmagasabb rendű és rangú ajándékozást ezzel az itallal, bárhol is kell tiszteletet parancsolóan megjelenni.

Így kóstold meg: Vedd elő, fényesítsd ki a legszebb kristály poharadat és jéggel vagy nagyon behűtve, - de mindenképpen magában próbáld ki, kortyolgasd !

Egészségedre !

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!