Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Gautier X.O. cognac 0,7 40% pDD

gautier-xo-cognac.jpg
gautier-xo-cognac.jpg
Cikkszám: Es-00033
Felvéve: 2020-11-20
Módosítva: 2020-11-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 65 571 Ft / 1 l
Ár: 45 900 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 45900 Ft 45900

Termékismertető

Remy Martin X.O. Excellence Cognac 0,7 40% pDD

 

Gautier X.O. cognac 0,7 40% pDD

 

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Lepárló: Gautier Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlőbor
Érlelési kategória: X.O.
Érlelés módja: Limousin új és használt fahordóban érlelt

Érdekesség: Egy volt szélmalom igencsak párás pincéiben érlelték,- ami lágyítot rajta, még inkább fűszeres jelleget öltött.

Illat: A Gautier X.O. cognac 0,7 40% pDD: A kipárolgásaiban  már is érezhető, hogy ez kicsit más, egy icipicit lágyabb de egyben valahogy, valamiképpen fűszeresebb is mint a többi XO Cognac általában. Itt is jelen van az édeskés - száraz felleg, a jázmin, az ibolya, a vanília, karamell, tölgy, kakaó és aszalt gyümölcök, mandula, mogyoró. Szárított gyógynövényes, szárított akácvirágos, mézes, mazsolás.

Íz: A Gautier X.O. cognac 0,7 40% pDD: A megkóstolása tényleg nagy élvezetet jelent, talán azért is, mert nem véletlenül volt 2015.-ben a Világ legjobb XO konyakja. A különleges pince és nagy alkotói hozzáértés gyümölcsöző volt. Édeskés-fűszeres-száraz. Kandírozott narancshéj, fűszerek kandírozott barack, körte, mazsola, erdei gyümölcsök, narancs, citrusok, fahéj, füge, kakaó és csokoládé a tölgyfa dongásságával van jelen a zamataiban. De nem marad ki a pörkölt olajos magvak sora, a mogyoró, mandula, kesudió, dió, pisztácia sem! Szuper komplex íz világa elkápráztatja a konyak kedvelőit. Bársonyosan símogat és hívogat, majd selymesen ,,betakar,, ......

Lecsengés: Hosszú és élvezetsen komplex, összetett, aromás

Szín: Tüzes, sötét rezes arany

Így kóstold meg: Abszolúte meg kell hagynod ,,magányában,, ezt a szépséget a poharadban, mert egyszerűen úgy jó, úgy fenséges.

Szép estét a mai nagy Bulin ezzel a szépséges konyakkal! Eggs!


VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!