Az új helyzetben is nyitva vagyunk Hétfő-Szombat 08-20 között.

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Pinot Noir Barrique 0,75 Csányi

csanyi_pinot_noir_barrique.png
csanyi_pinot_noir_barrique.png
Cikkszám: Ci-00024
Felvéve: 2015-10-30
Módosítva: 2020-05-27
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 9 187 Ft / 1 l
Ár: 6 890 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6890 Ft 6890

Termékismertető

Pinot Noir Barrique 0,75 Csányi


Származás: Magyarország
Gyártó: Csányi Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor, Pinot Noir


Érlelés: Barrique tölgyfahordóban.

Érdekesség: Ez a szép vörösbor a Villányi régióban született, ahol is szubmediterrán az éghajlat, kiváló a talaj. A Pinot Noir burgundiai eredetű szőlőfajta nagyon jól érzi magát a villányi dombokon, és ez összefüggésbe van a kiváló borminőséggel.

Illat: A Pinot Noir Barrique 0,75 Csányi száraz vörösbor az illataiban azonnal jelzést küld a beleillatozó orrnak, hogy ez egy nagyon szép, kivételes bor. A savai és azok pkipárolgása szép, finom, a tanninok úgyszintén. Száraz gőzeiben a kék, a fekete és a priros gyümölcsöknek az aromái erősítik a pozitív véleményünket. A kékszőlő és az áfonya alap zamat. Réteges, egymásra épülő, nagyon szép és kellemes itóka illat-képe bontakozik ki a kóstoló előtt. 

Íz: A Pinot Noir Barrique 0,75 Csányi száraz vörösbor első benyomásra egy nagyszerű, kiemelkedő minőséget jelent. Kékszőlős, kék áfonyás, fekete ribizlis, szedres, datolyás, fügés, fahéjas és citrusos ízek kápráztatnak el. Savai nagyon-nagyon rendben vannak, a tannin csodás. Igazi nagy bor. Hosszan tartó íz hatása külön említésre méltó. Jó a húzása, nagyon szép élményt nyújt a kóstolónak. Lekerekített, tökéletesen megalkotott bor.

Lecsengés: Hosszú, nagyon erősteljes de finoman szertefoszló savakkal, csokis, erdei gyümölcsös, fűszeres.

Szín: Vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Ha meg szeretnéd Édesapadát, testvéreidet, családod többi tagját lepni, akkor ne szólj semmit, csak kínáld meg őket ezzel a klasz borral! Szép estét! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!