Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Bodri Orsi Rosé 0,75 14%

bodri-orsi.jpg
bodri-orsi.jpg
Cikkszám: Bv-00046
Felvéve: 2022-06-17
Módosítva: 2022-06-17
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 1 893 Ft / 1 l
Ár: 1 420 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 1420 Ft 1420

Termékismertető

Bodri Orsi Rosé 0,75 14%


Származás: Magyarország.
Gyártó: Bodri Pincészet
Alapanyag: szőlő, bor,


Érlelés: Tölgyfahordóban.

Érdekesség: A pincészet "Ars Poetica-ja" a minőség, a minél dúsabb és kompllexebb ízek létrehozása. A bársonyosság és a gyümölcsösség mint cél elsődleges. 

Illat: A Bodri Orsi Rosé 0,75 14%: Ez a bor a márka család egyik erőteljesebb, robosztusabb rozé tagja. Természetesen hordozza a szokásos magas minőségi jegyeket, úgy, mint: Virágos rétek, érett, piros gyümölcsök - meggy,cseresznye, piros ribizli, csipkebogyó - friss illatát előidéző kipárolgásokkal bír. Tele van a kékszőlő gyümölcsös jegyeivel, a gőzei igencsak vonzóak a szaglószervnek. Frissítő, élénkítő hatású már az első pillanattól fogva. Kicsit fűszeres, citrusos. Nagyon jól érezhető az édeskés, kékszőlős, rosé aroma. 

Íz: A Bodri Orsi Rosé 0,75 14% bor: Az biztos, hogy az összes komplex íz kifejezett, határozott. Éppen ezért nagyon jó fröccsnek is. Egyébként pedig a szokásosnak mondható jellemzőit véltük felfedezni: Nagyon friss, virágos-érett piros gyümölcsös zamatokkal rendelkezik, összetetten és komplexitást éreztetve adja át ezt az érzést. Meggy, piros ribizli, málna jellegű zamatok csábítanak a következő kortyra. Édeskés-száraz, kiváló gyümölcsösséggel és fűszerességgel rendelkező itóka.

Lecsengés: Száraz, gyümölcsös, fűszeres, összetett és mély zozé jellemzőkkel tűnik tova.

Szín: Világos piros, pink.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 8-12 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg!

Hívd meg a Barátaidat és csapjatok a "lecsóba" - akár szó szerrint is, ez a rozé jól fog menni hozzá! Kedves egészségetekre!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!