Termékeink

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem - a személyes adatok gyűjtése és használata:

A Golden-Drinks Kft. tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt például neve, címe, telefonszáma és e-mail címe alapján. A Golden-Drinks Kft. csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Miután megosztotta velünk személyes adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze nekünk.

A honlap tartalmazhat olyan részeket is (például ajánlás), ahol más személy(ek) személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott más személy(ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel, csak például az ajánlás elküldésének erejéig, és nem lépünk kapcsolatba vele(velük), hacsak ő(k) nem keres(nek) fel minket. Az Ön önkéntesen megadott személyes adatait - az Ön ellenkező kikötése hiányában, és a honlapon megadott egyéb felhasználási módokon, célokon kívül - a Golden-Drinks Kft. illetve megbízottjai az alábbiak szerint használhatják fel:

Egyes esetekben a Golden-Drinks Kft. az Önre vonatkozó személyes információt olyan, vele partnerségre lépő harmadik felekkel is megoszthatja, melyek termékeket és szolgáltatásokat nyújtanak a Golden-Drinks Kft. ügyfelei részére. Ilyenkor a szóban forgó üzleti partnereink kötelesek az Ön adatait azzal a céllal és szándékkal megegyező módon felhasználni, melyen a Golden-Drinks Kft. eredetileg gyűjtötte (vagy amelyre Ön később beleegyezését adta) és kizárólag a jelen Irányelvek, valamint az adott ország és weboldal adatvédelmi nyilatkozat által megengedett módon, valamint a vonatkozó adatvédelmi és titoktartási törvény betartásával jár el.

Bizonyos korlátozott körülmények között a Golden-Drinks Kft. megoszthatja vagy átadhatja az Önre vonatkozó személyes információt nem kapcsolódó harmadik feleknek. Például, a Golden-Drinks Kft. kiadhat Önről személyes információt harmadik félnek (i) az Ön kérésére; (ii) törvényi követelménynek vagy bírósági végzésnek engedelmeskedve; (iii) lehetséges bűntény kivizsgálásának okán, mint személyazonosság eltulajdonítása; (iv) a Golden-Drinks Kft. vagy egy Golden-Drinks Kft. üzleti egység értékesítése, vásárlása, fúziója, átszervezése vagy megszüntetése kapcsán; vagy (v) hasonló körülmények között. Ilyen esetekben a Golden-Drinks Kft. megteszi a megfelelő lépéseket az Ön személyes adatainak védelmében.

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok