Az új helyzetben is nyitva vagyunk Hétfő-Szombat 08-20 között.

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Zaka Trinidad 7é rum 0,7 42% pDD

zaka-trinidad.jpg
zaka-trinidad.jpg
Cikkszám: Aa-00022
Felvéve: 2019-11-07
Módosítva: 2020-02-26
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 843 Ft / 1 l
Ár: 17 390 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17390 Ft 17390

Termékismertető

Zaka Trinidad 7é rum 0,7 42% pDD

 

Származás: Trinidad
Gyártó: Zaka Rum Distillery
Alapanyag: cukornádlé
Érlelés: Tölgyfahordóban, (famerikai tölgy) 7 éven át.

Illat: A Zaka Trinidad 7é rum 0,7 42% pDD: A kipárolgásaiban szeretjük ezt a rumot, na de hol van még a kóstolás!? A márka családra jellemző kitűnő illatokkal bír, talán erőteljesebben, mint a másik 2 tag. Eképpen: Kellemes és vonzó rumos, egyedi, sűrű és olajos kipárolgása van,- ezt rögzíthetjük. Az édeskés, égetett cukornád melasz egyértelmű itt is az aromáiban. Ez is nagyon virágos, édeskés szárított gyümölcsös, kandírozott gyümölcsös, aszalt gyümölcsös, virágos, fűszeres páráiban az igazi rum illat harmónia van jelen. A 7 éves hordós érlelés itt is kiváló munkáról tesz tanúbizonyságot az alkotó részéről. Érezhető a pörkölt, karamellizálódott melasz, pörkölt mogyoró és mandula, finom kakaó, fűszeres hatású fahéj, édes-kesernyés csokoládés. 

Íz: A Zaka Trinidad 7é rum 0,7 42% pDD: Kitűnő már a legelső korty is! Ez a rum párja a másik kettőnek, kiemelkedően remek nedű, jó íz élményt adó ital! Olajos, bársonyos, selymes, simogató, jó italú, élvezetes.! Édeskés, pörkölt melaszos, pörkölt tölgyfás, hordódongás, pörkölt mogyorós, mandulás, diós, pisztáciás, sült banános, sült kókuszos,- és amíg csak kóstoljuk, mindig valami új zamat kerül elő.Például szilva, körte, alma, füge, datolya, barack, mazsola, mangó. 

Lecsengés: Hosszú, kellemes, ízes, melaszos, karamellás, pörkölt, csokis.

Szín: szépséges barnás

Így élvezd a poharadban: Végy egy kristálypoharat, tégy bele pár centet 18-21 fokon, majd hűtve, aztán jéggel - így ismered meg a különböző állagát és íz hatását. Lassan nagyon kis kortyokban ízlelgesd. Ha tovább kívánod fokozni a magad és társaid élvezetét, akkor keverj szépséges és egzotikus koktélokat!

Legyen ma este kártyaparti! Fogyasszátok ezt a rumot és ne csak a jó lapjárásnál! Eggs!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!