Az új helyzetben is nyitva vagyunk Hétfő-Szombat 08-20 között.

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Zaka Panama 7é rum 0,7 42% pDD

zaka-panama.jpg
zaka-panama.jpg
Cikkszám: Aa-00021
Felvéve: 2019-11-07
Módosítva: 2020-02-26
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 843 Ft / 1 l
Ár: 17 390 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17390 Ft 17390

Termékismertető

Zaka Panama 7é rum 0,7 42% pDD

 

Származás: Panama
Gyártó: Zaka Rum Distillery
Alapanyag: cukornádlé
Érlelés: Tölgyfahordóban, (francia és amerikai tölgy) 7 éven át, blended.

Illat: A Zaka Panama 7é rum 0,7 42% pDD: Igazi klasszikus feladat ez a rum kóstolás - na és honnan, ha nem Közép-amerikából próbáljunk ki finomságokat?! A kipárolgása finom, felséges, simogatja, kecsegteti az orrot. Rumos, karakteres, sűrű kipárolgása van,- ez az első benyomás. Az édeskés, égetett cukornád melasz egyértelmű az aromáiban. Ez is nagyon virágos, édeskés szárított virágos, fűszer és gyógynövényes páráiban az igazi harmónia uralkodik el. A 7 éves hordós érlelés itt is tetten érhető pozitív hatást gyakorolt. Felismerjük a mauritius-i változattal azonosan a pörkölt, karamellizálódott melasz, pörkölt mogyoró és mandula, kakaó, fahéj, csokoládé jegyeket is. 

Íz: A Zaka Panama 7é rum 0,7 42% pDD: Ez a rum nagyon felséges ital, konty alá való! Olajos, bársonyos, selymes, simogató, jó húzású, csak úgy követeli a folyamatos kortyolást a kóstolótól!! Édeskés, pörkölt melaszos, pörkölt tölgyfás, hordódongás, na és jön természetesen a pörkölt mogyorós, mandulás, diós, pisztáciás, sült banános, sült kókuszos jegyek sora. Majd az aszalt gyümölcsök, úgy, mint a szilva, körte, alma, füge, datolya, barack. Kicsit mézes és mazsolás, ribizlilekváros. Továbbá a márkára oly jellemzően itt van a fahéj, kakaó, vanília, csokoládé, karamell, sült banán.

Lecsengés: Hosszú, kellemes, olajos, bársonyos, pörkölt, csokis.

Szín: Barnás, borostyán

Így élvezd a poharadban: Végy egy kristálypoharat, tégy bele pár centet 18-21 fokon, majd hűtve, aztán jéggel - így ismered meg a különböző állagát és íz hatását. Lassan nagyon kis kortyokban ízlelgesd. Ha tovább kívánod fokozni a magad és társaid élvezetét, akkor keverj szépséges és egzotikus koktélokat!

Legyen nagyon szép kóstoló partid ezzel a rummal az asztal közepén!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!