Az új helyzetben is nyitva vagyunk Hétfő-Szombat 08-20 között.

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Zaka Mauritius 7é rum 0,7 42% pDD

zaka-mauritius.jpg
zaka-mauritius.jpg
Cikkszám: Aa-00020
Felvéve: 2019-11-07
Módosítva: 2020-02-26
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 24 843 Ft / 1 l
Ár: 17 390 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 17390 Ft 17390

Termékismertető

Zaka Mauritius 7é rum 0,7 42% pDD

 

Származás: Mauritius
Gyártó: Zaka Rum Distillery
Alapanyag: cukornádlé
Érlelés: Tölgyfahordóban, (francia és amerikai tölgy) 7 éven át, blended.

Illat: A Zaka Mauritius 7é rum 0,7 42% pDD: Nos, meg kell ismerni az illatait ennek az egzotikus rumnak! A kipárolgása nagyon vonzó, klassz érzéseket kelt a szaglószervben. Az édeskés, cukornád alap aromára ismerünk rá rögtön. Mellette ott van a virágos, szárított virágos, tea füves, bódító gyógynövényes páráiban az igazi egzotikum. A 7 éves hordós érlelés meg is látszik, nagyon harmonikus zamatokkal bír. Pörkölt, karamellizálódott melasz, pörkölt mogyoró és mandula, kakaó, fahéj, csokoládé ismerhető fel. 

Íz: A Zaka Mauritius 7é rum 0,7 42% pDD: A káprázatos illat élmény után már az első korty érkezik is! Édeskés, melaszos, pörkölt, tölgyfás, dongás, pörkölt mogyorós, mandulás, diós, pisztáciás, sült banános, sült kókuszos. Tele van aszalt gyümölcsökkel - szilva, körte, alma, füge, datolya, barack. Mézes, mazsolás, lekváros, kicsit juhar szirupos beütés is tetten érhető benne. Továbbá a fahéj, kakaó, vanília, csokoládé, karamell, sült banán. Úgy a 2 és 5. korty között (pici kortyok!) előkerül a vanília, gyömbér és ici-pici fűszer. Selymes, simogató.

Lecsengés: Hosszú, kellemes, olajos, bársonyos.

Szín: Világos- közép barnás

Így élvezd a poharadban: Végy egy kristálypoharat, tégy bele pár centet 18-21 fokon, majd hűtve, aztán jéggel - így ismered meg a különböző állagát és íz hatását. Lassan nagyon kis kortyokban ízlelgesd. Ha tovább kívánod fokozni a magad és társaid élvezetét, akkor keverj szépséges és egzotikus koktélokat!

Legyen nagyon szép "mauritius-i" estéd! Eggs!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!