Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Martini Bianco 0,75 15%

1_186.jpg
1_186.jpg
Cikkszám: 968
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-12-12
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 4 320 Ft / 1 l
Ár: 3 240 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 3240 Ft 3240

Termékismertető

Martini Bianco 0,75 15%

Származás: Olaszország
Gyártó: Martini & Rossi
Alapanyag: szőlő, bor, több mint 40-féle fűszer és ízesítő növény, magvak, ázatok, gyógynövények, szárított gyümölcsök, aszalványok.


Illat: A Martini Bianco 0,75 15% egy klasszikus olasz ital, világhírű, a könnyedség, a laza életvitel, a forró nap, fiatalság szimbóluma, amelynek a kipárolgásaiban az elsődleges aromák az édes szőlős-boros ízek. Vaníliás, picit fahéjas, citrusos, gazdag fűszeres zamatokkal bíró, nagyon selymes és simogató párái jelennek meg a kóstoló pohár felett. Érezhető nagyon halványan a szegfűszeg, a majoranna, a kömény, citromfű, kardamon. Ez mellett számtalan, nem ismert illat-réteg is.  

Íz: A Martini Bianco 0,75 15% megkóstolásakor egy kiemelkedően parfümös, krémes, nagyon édes, vaníliás első benyomást kapunk már a legelső kortynál. Utána előkerülnek az igen összetett, komplex, fűszeres, gyümölcsös ízek. Fahéj, kardamon, citromfű, citrosok, szegfűszeg, kakukkfű sejlik fel az aromáiban. Nagyon selymes, nagyon bársonyos, olajos, zamatokban nagyon dús, jó húzású itóka, tele koktél keverési lehetőségekkel.

Lecsengés: nem túl hosszú, olajos, krémes, fűszeres, nagyon édes, vaníliás.

Szín: Sárga.

Így kóstold meg: Próbáld ki egy szép kristály pohárban, 18-20 fokon, de inkább hűtve vagy jéggel. Ha koktél kedvelő vagy, akkor rengeteg ízt nyerhetsz ki ebből a vermouth-ból, a kevert változataiból.

Vendégeld meg a Baráti Csapatot, szolgálj fel Martini alapú koktélokat is, szeretni fogják! EGGS !

Érdekesség:

Az ital története 1863.-ban indult, Alessandro Martini, Luigi Rossi, Teofilo Sola urak gondozásában.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!