Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Martini Extra Dry 0,75 18%

martini_dry.jpg
martini_dry.jpg
Cikkszám: 967
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-11-08
Egység: 0.75 lBruttó egységár: 4 320 Ft / 1 l
Ár: 3 240 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 3240 Ft 3240

Termékismertető

Martini Extra Dry 0,75 18%

Származás: Olaszország
Gyártó: Martini & Rossi
Alapanyag: szőlő, bor, több mint 40-féle fűszer és ízesítő növény, magvak, ázatok, gyógynövények, szárított gyümölcsök, aszalványok.


Illat: A Martini Extra Dry 0,75 18% egy klasszikus olasz ital, világhírű, a könnyedség, a laza életvitel, a forró nap, fiatalság szimbóluma. Amikor ezt a változatát megillatozzuk, akkor egy száraz, finom bor alapú, kiemelten citrusos (lime, citrom, grapefruit) italt találunk. Fűszeressége rendkívülien összetett. A citrusok mellett jelentős részarányban vannak jelen a szárított növények és szárított magvak, gyümölcsök aromái. Száraz, kissé fanyar, gyógynövényesek a végső zamatok a kíváncsi orrban. 

Íz: A Martini Extra Dry 0,75 18% megkóstolásakor az első korty első benyomása az, hogy ez az ital egy rendkívül kellemes, száraz, sokféle íz anyaggal megáldott és ellátott ital. Íz rétegeiben nagyon nagy szerepe van a fűszereknek - fahéj, kömény, kardamon, szegfűszeg, citromfű biztosan kiérezhető a nedűből. A következő a lime, a citrom, a citromfű zamat, amely egészen széppé és élvezhetővé teszi az italt. Selymes, bársonyos, kiváló.  

Lecsengés: nem túl hosszú, száraz, boros, fűszeres.

Szín: Áttetsző.

Így kóstold meg: Próbáld ki egy szép kristály pohárban, 18-20 fokon, de inkább hűtve vagy jéggel. Ha koktél kedvelő vagy, akkor rengeteg ízt nyerhetsz ki ebből a vermouth-ból, a kevert változataiból.

Vendégeld meg a Baráti Csapatot, szolgálj fel Martini alapú koktélokat is, szeretni fogják! EGGS !

Érdekesség:

Az ital története 1863.-ban indult, Alessandro Martini, Luigi Rossi, Teofilo Sola urak gondozásában.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!