Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Carolans likőr 0,7 17%

carolans-0,7.jpg
carolans-0,7.jpg
Cikkszám: 808
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2024-02-29
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 9 643 Ft / 1 l
Ár: 6 750 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6750 Ft 6750

Termékismertető

Carolans likőr 0,7 17%


Származás: Írország
Gyártó: T.J. Carolan & Son Co.
Alapanyag: Whisky ( Az egyik legfinomabb ír whisky), tejszín, karamell, méz, ízesítő növényi anyagok. 

 

Érlelés: Keveréssel és rázással történik.

Illat: A Carolans likőr kezdeti illataira a tejszín krémessége, az enyhe alkoholossága a jellemző. Aromáiban szembetűnő a karamell édessége és a méz fantasztikus illata, sűrű kigőzölgése. Annyira jól megkevert, megalkotott likőr, hogy egy komplett illat és aroma "bomba" szinte ez az ital. A kakaó, a csokoládé enyhe illata és persze a fahéj, vanília sem felejtendő el amikor megillatozzuk.

Íz: Ez a krémlikőr oly étvágygerjesztő, hogy a megkóstolásakor azt gondoljuk, hogy szinte üvegszámra meg tudnánk inni. A valóságban akkor adja le a legjobban a csodás ízeit, ha lassan, kicsi kortyokban ízlelgetjük. Krémes, édesen simogató, karamellás, mézes, csokis, kakaós, fahéjas rétegekkel bír és varázsol el. Rengeteg féle koktélt lehet belőle kikeverni, forrón és hidegen, akár jégen fogyasztani. Még a sütemények néhány fajtájában is előfordul. Összességében egy kiemelkedően vonzó emulziós likőr.

Lecsengés: Kellemes, édes, karamellás, tejszínes, csokis.

Szín: Világos barna.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van,- sőt még a cukrászat is felhasználja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Lehet hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően finom.

Kedveskedj ezzel a krémlikőrrel amikor este vendégségbe mész ! 

 

 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!