Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Becherovka Lemond 0,5 20%

becherovka-lemond-0-5.jpg
becherovka-lemond-0-5.jpg
Cikkszám: 804
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-08-08
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 8 900 Ft / 1 l
Ár: 4 450 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 4450 Ft 4450

Termékismertető

Becherovka Lemond 0,5 20%


Származás: Csehország
Gyártó: Becherovka Co.
Alapanyag: Párlatok + 21 féle gyógynövény+citrusok


Érlelés: Áztatással és keveréssel.

Illat: A Becherovka Lemond illatai intenzívek, aromái erősek, nagyon nagy mértékben érezhetőek a lime, citrom, mandarin, narancs. Aztán első illat az ánizs, a méz, a narancshéj, a kandírozott mandarin és mangó. Édeskés, lágy, 20 % alkoholtartalommal bír és ez érezhető is a megillatozásakor. A 21 gyógynövény vegyes aromái jelentős illat-felhőt alkotnak a poharunkban. Kiválóan megalkotott, finom kipárolgású likőr. 

Íz: Ez a Becherovka Lemond gyógy-likőr a citrusok vonzó ízeivel rendelkezik és nyeri meg a kóstoló vágyakozó szimpátiáját. 20 %-os alkoholos aromáiban megtaláljuk az ánizs, mazsola, méz, és a déli gyümölcsök, azok kandírozott változatait. Kiváló íz-összhatása van már az első kortynál is. Gyógynövényes fűszeressége kiemelkedő, gyümölcsös, friss aromái letagadhatatlanok. Szívesen fogyasztják a hódolói, főleg a fiatalok, mert nem csak finom, de segít is a gyomrunkon, ha baj van. 

Lecsengés: Kellemes, édeskés, lime és citromos, fűszeres-gyógynövényes.

Szín: Világos sárgás.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. 

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg ! Isteni ital 6-8 fokon, hűtve is, sőt jéggel is kiemelkedően jó.

Próbáld ki gyomor bántalmaidra, de annak hiányában is ezt a klassz italt !

 

Érdekesség:

Joseph Becher alapította a céget, innen származik az ital neve is. Finom eljárással vonják kia az ízesítő és gyógy anyagokat a növényekből, így aztán a gyomor és emésztési bántalmakra remek védő ital a Becherovka. Ez a Lemond az egyik új fejlesztésük.

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!