Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Triple Sec likőr 0,5 35%

triple_sec.jpg
triple_sec.jpg
Cikkszám: 796
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2023-04-04
Egység: 0.5 lBruttó egységár: 7 560 Ft / 1 l
Ár: 3 780 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 3780 Ft 3780

Termékismertető

Triple Sec likőr 0,5 35%

 

Származás: Magyarország
Gyártó: Zwack Zrt.
Alapanyag: Finom alkohol, Curacao szigeteki keserű narancs kivonat, illóolaj, cukor, fűszerek, ízesítő anyagok.


Érlelés: Áztatással, keveréssel, rázással, szűréssel és a végén pihentetéssel történik.

Illat: A Triple Sec likőr illataira mindent lehet mondani csak azt nem, hogy nem elég intenzívek. Az alap alkohol a maga 35 % erősségével szinte elenyésző illat-hatással van a likőrre. Ellenben a keserű narancs illó olaja és savanyú-keserű zamatai a kipárolgást meghatározzák. Érdekes, finom, jó a megillatozáskor ránk gyakorolt hatás. Ez a likőr elsősorban további ízesitésre, koktélokba való,- nem mintha nem lenne jó direkt fogyasztásra is. 

Íz: A Triple Sec likőrt megkóstolva azonnal a keserű narancsra asszociálunk, és semmiképpen sem az édesebb változatra. Fura a keserűsége, savanyúsága, de ebben a likőrben pont ez a jó. Az illóolaj persze tompít ezen egy kicsit, és nyilván a hozzáadott cukor meg sokat. A titkos fűszer és ízesitő növények egészen elsimitják ezeket az aromákat és már ki is alakult a kellő, réteges, komplex íz. Nagyon finom ital, de főleg koktélokban használják fel.  

Lecsengés: Édes-keserű, közepesen hosszú.

Szín: Átlátszó.

Koktélokhoz: Ajánlott, remek ízeket ad hozzá és szolgál alap ital alkotóként is a koktélokban. Rengeteg receptje van. Cukrászat is felhasználhatja.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 18-21 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg, de csak azért, hogy legyen róla ismereted, aztán indulás a mixerkedés felé! 

Hívd meg a neked kedves embereket és keverj egzotikus, finom koktélokat! 

 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!