Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Absolut Vodka Pears (körte) 1,0 40%

1_2187.jpg
1_2187.jpg
Cikkszám: 730
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 1 lBruttó egységár: 8 490 Ft / 1 l
Ár: 8 490 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8490 Ft 8490
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Pears (körte) 1,0 40%

 

Egy kis Absolut-történelem:
Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).

Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Pears (körte) 1,0 40%

Ezt a szép, lágy, friss vodkát a természetes körte ízanyagokkal, búzából és tiszta vízből ténylegesen a szakma mesterei készítették. A gyártó a rendkívül széles íz-palettájával tálcán kínálja a már eleve ízes italokat, és amelyek remek kiindulópontok a koktélok szintén nagyon gazdag világába.

Így kóstold meg: Jéggel, nyugalomban légy, ülj neki, hogy hasson az ital frissessége és meg tudj nyugodni egy nehéz nap délutánján ! Később cseppents bele lime-ot, keverd rummal vagy whiskyvel és fedd be körtelével !

Kedves Egészségedre !

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!