Termékeink

Absolut Vodka Pears (körte) 1,0 40%

1_2187.jpg
Cikkszám: 730
8 490 Ft

termekismerteto

Absolut Vodka Pears (körte) 1,0 40%

 

Egy kis Absolut-történelem:
Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).

Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.

Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Pears (körte) 1,0 40%

Ezt a szép, lágy, friss vodkát a természetes körte ízanyagokkal, búzából és tiszta vízből ténylegesen a szakma mesterei készítették. A gyártó a rendkívül széles íz-palettájával tálcán kínálja a már eleve ízes italokat, és amelyek remek kiindulópontok a koktélok szintén nagyon gazdag világába.

Így kóstold meg: Jéggel, nyugalomban légy, ülj neki, hogy hasson az ital frissessége és meg tudj nyugodni egy nehéz nap délutánján ! Később cseppents bele lime-ot, keverd rummal vagy whiskyvel és fedd be körtelével !

Kedves Egészségedre !

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok