Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Absolut Vodka Kurant (feketeribizli) 0,7 40%

absolut-kurant-70-cl.jpg
absolut-kurant-70-cl.jpg
Cikkszám: 729
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-07-21
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 13 800 Ft / 1 l
Ár: 9 660 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 9660 Ft 9660
Absolut Vodka

Termékismertető

Absolut Vodka Kurant 0,7 40%


Egy kis Absolut-történelem:
Az 1800-as évek végén járunk amikor egy svéd vállalkozó szellemű úriember és iparos, Lars Olsson Smith kigondolt egy merőben új technológiát a finom vodka készítésére.

Az is igaz, hogy nem volt ,,felkészületlen,, mert ekkor már a svéd vodka előállítás négyszáz éve fennállt.

A célja a tökéletes tisztaság, lágyabb harmonikusabb íz elérése volt. A vodka megújítója ezek után nem túl nagy fantáziával elnevezte a termékét: Abszolút Tiszta Vodkának (Absolut Rent Brännvin).

Még jó, hogy azonnal bejegyeztette a márka nevét 1879.-ben. Nos innen eredeztethető az Absolut vodka sikertörténete. Ezzel az Absolut Vodka karrierje elindult.
Az Absolute vodka a világ 3. legnagyobb alkoholos ital márkája a Bacardi és a Smirnoff után. csak az USÁ-ban évente 73-75 millió litert adnak el.

Az Absolut Vodka Kurant (feketeribizli) 0,7 40%

Ezt a lágy, selymes, bársonyos vodkát is búzából készítették szuper tiszta vízből és nagyon letisztult lepárlási módszerekkel. Az ízesítéséhez fekete ribizlit használtak, ettől ilyen különleges, csoda ital.

Így kóstold meg: Jégágyon, ,,meztelenül magában,, de nem magányosan mert te jelen leszel. Lehet sokáig fogsz maradni ….!


Egészségedre !

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!