Kedves Látogatók, lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Kedves Látogatónk!

Weboldalunk élesítése folyamatban van!
Ezidő alatt előfordulhatnak problémák a megjelenésben ill. a működésben, melyek kiküszöbölésén folyamatosan dolgozunk.

Megértésed köszönjük!

Bolyhos ágyas kajszibarack pálinka 0,2 50%

bolyhos_kajszi_0,2.jpg
bolyhos_kajszi_0,2.jpg
Cikkszám: 715
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-07-19
Egység: 0.2 lBruttó egységár: 15 850 Ft / 1 l
Ár: 3 170 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 3170 Ft 3170
Bolyhos és Fia Bt.

Termékismertető

Bolyhos ágyas kajszibarack pálinka 0,2 50%


Származása: Magyarország
Lepárló: Bolyhos és Fia Bt.
Alapanyag: Kajszibarack

Érlelés: 2 x 6 hónapig

Illat: Abszolúte jellegzetes, finom barack és baracklekvár illata keveredik egy kis friss citrus aromával.

Íz: Nagyon finom, lágy barack, frissen főzött lekvár ízű, bársonyos, bár kissé erős a magas az alkoholtartalom miatt.

Lecsengés: közepesen hosszú, nagyon ízes, lágy, bársonyos,- az erőssége ellenére !

Szín: sárga

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen nagyon szép 7végéd !


Bolyhos ágyas kajszibarack pálinka 0,2 50% jellemzése a gyártótól:

" A barack finom ízét és jellegzetes illatát mintegy fokozza a pálinka elegáns jellege. Magas alkoholtartalma a férfiak torkát is próbára teszi.

Több éves tapasztalat és régi családi receptek alapján jött létre a Bolyhos ágyas pálinka, amely 100% étkezési minőségű, érett, egészséges, magas cukortartalmú és aromájú gyümölcsből az országban egyedülálló technológiai eljárással készül.

Az általunk szabadalmaztatott aszalt gyümölcs ágyon érlelt, tiszta aromájú, kellemes ízű hungaricumként is elfogadott pálinka, 6 hónapig tartályokban és fahordókban érlelődik.

Az érlelést követően, a palackozás során, a pálinka fajtájával megegyező, saját készítésű aszalt gyümölcsöt teszünk az üvegekbe, majd erre töltjük a pálinkát. Ezt követően további 5-6 hónapig érleljük.

Az érlelés során az aszalt gyümölcs visszanyeri eredeti alakját és kellemes színt kölcsönöz a pálinkának. A "gyümölcságy" a pálinkát esztétikailag vonzóbbá teszi és beltartalmi értékeit is tovább gazdagítja."

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!