Termékeink

Bolyhos ágyas cigánymeggy pálinka + 2 pohár 1,5 50% faDD

1_1948.jpg
Cikkszám: 696
34 990 Ft

termekismerteto

Bolyhos ágyas cigánymeggy pálinka + 2 pohár 1,5 50% faDD

Származása: Magyarország
Lepárló: Bolyhos és Fia Bt.
Alapanyag: Cigánymeggy

Csomagolás: kifejezetten ajándékozási céllal tervezték, még poharat is adtak ehhez a hatalmas palackhoz.

Illat: Tökéletes illatanyaga van, amiben érezhető a dús aromájú meggy, fűszereség, cédrus, pici fahéj, szárított gyümölcs.

Íz: Ízes, kissé fanyar meggy, citrusos, kissé fűszeres, selymes és lágy, bársonyos ízek jellemzik. Csodás íz élményt ad mindenkinek.

Lecsengés: közepesen hosszú, bársonyos.

Szín: vöröses

Így kóstold meg: lehet aperitifként, kispohárban, 18-20 fokon vagy hűtve.

 

A Bolyhos ágyas cigánymeggy pálinka:

A Bolyhos ágyas cigánymeggy pálinka Gyulán a 2007. évi XV. országos pálinka- és nemzetközi gyümölcspárlat versenyen elnyerte a "Magyarország legjobb pálinkája 2007-ben" címet.

A pálinkához felhasznált cigánymeggynek magas cukortartalma, nagy aromája volt, optimális érettségi fokon szedtük le a fákról és azonnal magozásra majd cefrézésre került.

Az erjesztést követően a hagyományos kisüsti technológiával kifőzött pálinkát érleltük, majd aszaltgyümölcs-ágyra töltöttük.

Ha valaki a tökéletességet keresi ízben, illatban, gyümölcsösségben, aromában és mindezek teljes harmóniájában, akkor ebben megtalálja.

Színe vörös, amely az aszaltgyümölcs-ágy eredménye. A meggyben rejlő ízeket tompítva, szinte komótosan bontakoztatja ki.
Erős, férfias, garatpróbáló!

Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok