Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Ron Varadero Silver Dry Rum 1,0 38%

ron_varadero_1,0.jpg
ron_varadero_1,0.jpg
Cikkszám: 681
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2022-05-25
Egység: 1 lBruttó egységár: 8 960 Ft / 1 l
Ár: 8 960 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 8960 Ft 8960

Termékismertető

Ron Varadero Silver Dry Rum 1,0 38%

Angolul és kínaiul lásd alul; see English and Chinese below; 下面是英文和中文

Egy kis érdekesség és történelem:
A Varadero rum lepárlása érlelése és a palackozás Kubában, pontosan Kubában, Santiago de Cuba városában, mellette - történik.

1862.-ben a Spanyol Királyság segítségével  jött létre a Varadero Rum Distillery vállalkozás. A hagyományos kubai cukornádgyártásra épült rá, így aztán a Ron Varadero rum autentikus, tiszta kubai termékké vált,- ahogyan azt ma is ismerjük.

Santiago de Cuba földrajzi elhelyezkedése szerint az egyik legkeletibb fekvésű város, így az Atlanti Óceánon garázdálkodó kalózok, illetve a kereskedelmi, katonai flották matrózai a Ron Varadero rumot ,,az ördög italának,, titulálták.

A hely éghajlata maximálisan kedvez a ,,medialuna,, cukornád termesztésének, ami az alapját adja a melasz fermentációjának. A melasz és a helyi baktériumok, az élesztő, a tölgyfahordó összhatása és egymásra gyakorolt hatása adja ki a semmihez sem hasonlítható aromákat és ízeket.

Az érdekesség az, hogy a Rum Készítő Mester tenyészti az 5-10 éves korú, hordó-baktérium kolóniákat azért, hogy a minőség állandó maradhasson. Mindezt 1862 óta szakadatlanul végzik, és ez az egyik nagy ,,titok,, !

Mivel a  “Nave Don Pancho”, a legöregebb lepárló Kubában, hála istennek ők irányítják ennek a hordó baktériumnak a termelését, szaporítását. Úgy is hívják ezt a baktériumot a hasznosságára utalva, hogy :  “Mother of Rum” ,,A Rum Anyja,, - mert őadja nekünk a Ron Varaderót.

Ron Varadero Silver Dry Rum 1,0 38% elemzése, bemutatása:

Ez az alap rum értelemszerűen a bármixerek kedvence. Fűszeres illatot áraszt, trópusi frissességet, pici citrust lehet érezni az orrunkban.

Megkóstolva egy klassz natúr rum, itt is a friss, semleges, de azért fűszeres ízek jelentkeznek.

Így élvezd a poharadban: Kezdjük a legegyszerűbbel,- jéggel és pár szelet lime-al és kóstoljunk. Aztán ugyan ezt húzzuk fel narancs, ananász vagy szőlőlével, - kóstoljunk. Majd folytassuk egy kis vodka és sötét rum hozzáadásával, és igyunk belőel. Ha eddig eljutottunk, akkor a fantáziánk már készen is áll a folytatásra.... de ahhoz már ajánlás sem kell.

Egészségedre !


Ron Varadero Silver Dry Rum (1,0 38%)(Angol/English)

The distillation, the maturation, and the bottling of the Vadero rums all take place in Cuba, around Santiago de Cuba. In 1862, The Varadero Rum Distillery was founded by the help of the Kingdom of Spain. The factory based on the traditional Cuban sugar cane processing, so all the Rom Varadero rums became an authentic, pure, and real Cuban product as we know it today.

Santiago de Cuba is one of the easternmost cities in terms of geographical location, so the pirates of the Atlantic Ocean and the sailors of merchant and military fleets named the Varadero rum as “the drink of the devil”.

The climate of the territory is favourable for cultivating the “medialuna” type sugar cane, which serves as a base of the molasses fermentation. Under the overall effect of molasses, local bacteria, yeast, and the barrel maturation, the aromas and flavours possessed by this drink are unparalleled.

The most interesting is that the rum master breeds the 5- to 10-year-old barrel bacteria colonies to maintain the constant quality. All of this has been done incessantly since 1862, and it is one of the greatest secrets of the distillery.

 

Since the Nave Don Pancho is the oldest distillery in Cuba, fortunately they are the one who controlling the breeding of this barrel bacteria. Referring to the usefulness, this bacterium is also called “The Mother of Rum”, since it is the creator of Ron Varadero.

 

The evaluation of the Ron Varadero Silver Dry Rum (1,0 38%): This basic rum is the favourite ingredient of bar mixers. The spicy scent full of tropical characteristics and citrus intermingle in the taster’s nose. The overall taste is nice, plenty of refreshing, natural, but spicy flavours can be discovered.

Consumption suggestion: Simple things first, taste it with some ice and lime slices. Then mix it with orange, pineapple, or grape juice. The next step is to add some vodka and dark rum. Once we got to this point, any variation is feasible, there is no need for recommendation.

Cheers!

 

Ron Varadero 银色干朗姆酒 (1,0 38%)

品名: Ron Varadero Silver Dry Rum (1,0 38%)

Varadero朗姆酒的蒸馏,陈酿而装瓶的过程都位于古巴的古巴圣地亚哥。1862年,在西班牙的国王的加持之下,Varadero朗姆酒酒厂成立了。该酒厂基于古巴的传统甘蔗种植,因此所有的Varadero朗姆酒是一种真正,纯粹而特殊的古巴饮品。

古巴圣地亚哥是国家的最东边城市之一,从而大西洋的海盗,商船和军船的水手将Varadero朗姆酒命名为”恶魔之酒”了。

该地区的气候利于种植所谓”medialuna”种类的甘蔗,便是发酵糖蜜的必须成分。在种种因素融合之下,例如糖蜜,当地的细菌,酵母,木桶陈酿等,才能造就了这款无与伦比的饮料。

值得一提的是,朗姆酒大师繁殖5到10年的木桶细菌菌落为保证极高的品质。从1862年以来,他们不断地进行着以上的工艺和过程,到目前为止便成为了酒厂伟大的秘密。由于Nave Don Pancho是古巴最古老的酒厂,他们是把控繁殖这种木桶细菌的唯一家公司。鉴于细菌的效用,着实是Varadero朗姆酒的创造者,因此也被称为” 朗姆酒之母” 。

Ron Varadero 银色干朗姆酒 (1,0 38%) 的评价: 本品称得上是酒厂的基础款,也是酒吧众多混合款中最受欢迎的成分。其所散发出的热带水果和柑橘的香气充斥着鼻腔。整体口感上是一种淡雅与清爽,自然而辛辣的多种风味。

饮用建议: 首先加冰加上一些酸橙片。其次倒入橙子汁,菠萝汁或葡萄果汁。最后加上一些伏特加和黑朗姆酒。一到此,任何混合物都行,无需推荐。

干杯!


 

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!