Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Old Pascas Dark rum 0,7 37,5%

old_pascas_dark.jpg
old_pascas_dark.jpg
Cikkszám: 677
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 6 614 Ft / 1 l
Ár: 4 630 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 4630 Ft 4630

Termékismertető

Old Pascas Dark rum 0,7 37,5%

 

Az Old Pascas Rumok gyártása, helye a világban :
------------------------------------------------------------------------------
Az Old Pascas egy prémium rum család, amelynek a tagjait két régió rumjaiból töltik palacba, persze megkülönböztetve a neveiben a rumokat. A két hely Jamaica, Barbados ( Barbados = ,,egy szakállas,, a jelentése ). Azért teszi ezt a management, mert a kétféle rumnak teljesen más és más a karaktere, így teljesebb kanálatot tudnak adni.

Kezdjük is a tényleges különbség mentén szétválogatni  a család tagjait. A Ron Blanco és a Ron Negro a Barbados-i szigetről érkezik a fogyasztóhoz. Ennek a szigetnek 3 ismérve van,- a legkeletibb Karibi sziget, a legtöbb napfényes órával bír, a legkevesebb trópusi vihar éri. Az igazi értéke és a specialitása ennek a gyönyörű szigetnek a faunája, az éghajlata és persze a remek talaja. Ezek összhatására elképesztő jó minőségű cukornád termeszthető, amiből egynesen következik a csúcs minőségű rumok megalkotása is.

Az Old Pascas család másik csoportja a Jamaikai szigetről kerül a palackokba. Ezek az Old Pascas  40 % és az Old Pascas 73 % -os darabjai. Mindkettő egy  kvázi ,,kivonata,, ennek a nehezebb, aromatikusabb, trópikus rum gyártó közegnek a sajátosságaival. A jamaikai sziget éghajlata arra alkalmas, hogy a cukornád az átlagtól gyorsabban fejlődik, dúsabb ízekben és az érése is előbb következik be,- ebből meg a magasabb cukortartalom fakad. A lepárlást oly finoman és érzékkel végzik, hogy a lehető legtöbb aroma, íz benne maradjon.

Minkét helyen kisméretű fahordókban kapják meg a különböző rumok a végső íllat, íz, aroma anyagokat.

Az Old Pascas Dark Rum jellemzése:
Barbados-on a lepárlás után a pincemesterek felügyelete mellett öreg, használt tölgyfa hordókba kerül a rum, közvetlenül a tengerparton kerül nyugalomba. Ez az egész eljárás megadja az aranyos színt, a totális aroma kompozíciót,a harmonikus illatokat, és végül a remek jellegzetes ízeket !

Származási hely: Barbados
Lepárló: Old Pascas
Ital típus: Dark rum
Alapanyag: Cukornádmelasz
Érlelés módja: öreg, használt fahordóban érlelt
Hordó típusa: Tölgyfahordó

Illat: Kiforrott aromájában melaszos, édes és gyümölcsös aromák keverednek. Az édes jegyzeteken túl könnyed fűszeressége is megmutatkozik.

Íz és lecsengés: Ízvilágában a fűszeres jegyzetek és a melaszos jelleg egyszerre mutatkozik meg. Könnyedebb ízvilága tökéletesen alkalmassá teszi koktélok, long drinkek készítésére.

Szín: Sötétbarna

Így élvezd a poharadban: Ízleld meg tisztán jéggel vagy csak langyosan, 18-20 fokon. Remek aromákat kapsz, de ha hedonista vagy, akkor készíts finom koktélokat citrusok levével, cseppekben mért cukorsziruppal és kókusz, málna, eper felhasználásával. Ha ünnepelsz, akkor tégy bele vodkát, vagy tequilát, vagy whiskyt, - ütős lesz ! Egészségedre !

 

 VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!