Kedves Látogatók, lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Termékek

Egyedülálló raktárkészletünk,
több mint 2200 italkülönlegessége közül választhatsz!

Kedves Látogatónk!

Weboldalunk élesítése folyamatban van!
Ezidő alatt előfordulhatnak problémák a megjelenésben ill. a működésben, melyek kiküszöbölésén folyamatosan dolgozunk.

Megértésed köszönjük!

Havana Club Anejo Blanco rum 0,7 37,5%

1_1855.jpg
%Akció
1_1855.jpg
Cikkszám: 668
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2018-08-01
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 6 757 Ft / 1 l
Ár: 5 600 Ft
Akciós ár:
-16% 4 730 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 4730 Ft 4730

Termékismertető

Havana Club Anejo Blanco rum 0,7 37,5%

 

Havana Club egy tradícionális ,,brand,, ( márka ) a rumok nagy kategóriájában. Kubában, 1934.-ben alkották meg, pontosan Cardenas-ban, a José Arachabala család kreációjában, a vállalat neve volt: Jose Arachabala S.A. ( a család már korábban, 1878.-ban birtokolt egy rum lepárlót – tehát a tapasztalat adott volt. )

1960.-ban államosították a nagy kubai forradalom után közvetlen. 1994.-től a Penod-Ricard és a Kubai Kormány létrehozta a Havana Club International vállalatot, 50-50 %-os részesedéssel. Ez a cég értékesíti az egész világon a rumot, kivéve az embargós problémák miatt az USA.-t.

Bacardi szintén termel Havana Club rumot Puerto Ricoban és az USA-t látja el, de a két fél pereskedik a névhasználat miatt.

1994.-ben, mint a ,,kubai nemzeti kincs,, letéteményesét, áttelepítették a gyárat Santa Cruz
del Norte-ba.

Szakmai leírása a terméknek:

,, A Havana Club Anejo Blanco a Havana Club család legfiatalabb érlelésű tagja. Az Anejo Blanco név ötvözi a történelmet és a kubai földet. A Blanco, azaz fehér, a könnyed, fehér rumok készítésének know-how-jára, míg az Anejo, mely érleltet, öreget jelent, emlékeztet az Anejo Blanco-t valóban megkülönböztető, természetes érlelési folyamatra, mely egyéb iránt minden Havana Club rum jellemzője.

Az Anejo Blanco átlátszó, enyhén szalmasárga színű, melyet az érlelési folyamat során nyer el. A kubai rumnak friss, könnyed aromája van, mely emlékeztet a vaníliára, a cseresznyére és egy árnyalatnyi kakaóra. Az íze kiegyensúlyozottan édeskés és gyümölcsös is egyben.,,

Így élvezd a poharadban :

Keverj egy Mojitót, Kuba Librét. Vagy fogj bele egy ,,ütős,, Menehunába. Végy egy nagy 0,5 literes pohárban harmadnyi jégkását, 3-3 cl fehér, barna, sötét rumot, plusz 3 cl triple sec kell, ráadásul 3 cl Sambucca, kicsi cukorszirup majd húzd fel ananészlével. Na ez igazi tüzes koktél csak neked, csak most, csak és kizárólag a te Kedves egészségedre!

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!