Termékeink

Havana Club Anejo Blanco rum 0,7 37,5%

1_1855.jpg
Cikkszám: 668
5 600 Ft 4 730 Ft

termekismerteto

Havana Club Anejo Blanco rum 0,7 37,5%

 

Havana Club egy tradícionális ,,brand,, ( márka ) a rumok nagy kategóriájában. Kubában, 1934.-ben alkották meg, pontosan Cardenas-ban, a José Arachabala család kreációjában, a vállalat neve volt: Jose Arachabala S.A. ( a család már korábban, 1878.-ban birtokolt egy rum lepárlót – tehát a tapasztalat adott volt. )

1960.-ban államosították a nagy kubai forradalom után közvetlen. 1994.-től a Penod-Ricard és a Kubai Kormány létrehozta a Havana Club International vállalatot, 50-50 %-os részesedéssel. Ez a cég értékesíti az egész világon a rumot, kivéve az embargós problémák miatt az USA.-t.

Bacardi szintén termel Havana Club rumot Puerto Ricoban és az USA-t látja el, de a két fél pereskedik a névhasználat miatt.

1994.-ben, mint a ,,kubai nemzeti kincs,, letéteményesét, áttelepítették a gyárat Santa Cruz
del Norte-ba.

Szakmai leírása a terméknek:

,, A Havana Club Anejo Blanco a Havana Club család legfiatalabb érlelésű tagja. Az Anejo Blanco név ötvözi a történelmet és a kubai földet. A Blanco, azaz fehér, a könnyed, fehér rumok készítésének know-how-jára, míg az Anejo, mely érleltet, öreget jelent, emlékeztet az Anejo Blanco-t valóban megkülönböztető, természetes érlelési folyamatra, mely egyéb iránt minden Havana Club rum jellemzője.

Az Anejo Blanco átlátszó, enyhén szalmasárga színű, melyet az érlelési folyamat során nyer el. A kubai rumnak friss, könnyed aromája van, mely emlékeztet a vaníliára, a cseresznyére és egy árnyalatnyi kakaóra. Az íze kiegyensúlyozottan édeskés és gyümölcsös is egyben.,,

Így élvezd a poharadban :

Keverj egy Mojitót, Kuba Librét. Vagy fogj bele egy ,,ütős,, Menehunába. Végy egy nagy 0,5 literes pohárban harmadnyi jégkását, 3-3 cl fehér, barna, sötét rumot, plusz 3 cl triple sec kell, ráadásul 3 cl Sambucca, kicsi cukorszirup majd húzd fel ananészlével. Na ez igazi tüzes koktél csak neked, csak most, csak és kizárólag a te Kedves egészségedre!

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok