Termékeink

Captain Morgan Black Label rum 0,7 40%

captain_morgan_black.jpg
Cikkszám: 660
5 565 Ft

termekismerteto

Captain Morgan Black Label rum 0,7 40%

 

Az eredeti karibi, Jamaicában készített Captain Morgan a világ egyik legkedveltebb rum családja.
Nevét a kapitány Henry Morgan (1635-1688), walesi születésű kalózról kapta, aki 1671-ben a spanyolok felett aratott győzedelmes küzdelme alatt elveszítette szeretett parancsnoki hajóját, és aki Jamaica kormányzója volt 1680-ban és végül lovaggá üttetett I. János angol uralkodó által.

Származás: Jamaica
Térség: Karib
Lepárló: Captain Morgan
Típus: black rum
Alapanyag: cukornád melasz
Hordó: tölgyfa

Illat: gazdag fűszer illatok jellemzik egymásra rétegeződve, a vanília és a karamell is egyértelmű, érdekes módon a bors a tüzes érzést kelti benne.

Íz: rendkívül összetett, édes de egyben száraz-fűszeres-szárított citrus héj ízű is, ami így leírva bizarr kicsit, de valós

Lecsengés: lággyá és finoman simogatóvá szelídül.

Így élvezd a poharadban: tutira finom jéggel, remek kigőzölgései vannak szobahőmérsékleten, de magyarosan colával is kellemes. Az igazi ízvarázs az ananászlé-cukorszirup-triplesec-vodka-darált jég-cukorszirup összekeverése után fedezhető fel.

 
Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok