Üzletünk változatlanul hétfő-szombaton nyitva van, lsd. a weblap alján a részleteket!

Kedves Látogatók, az Italszaküzletünk mellett lehetőségetek van a Golden Drinks Webshop igénybevételére Magyarország teljes területén!

Cachaca Mangaroca rum 0,7 40%

1_1937.jpg
1_1937.jpg
Cikkszám: 648
Felvéve: 2014-03-26
Módosítva: 2019-02-20
Egység: 0.7 lBruttó egységár: 8 957 Ft / 1 l
Ár: 6 270 Ft
+ - Kosárba
Ár összesen: 6270 Ft 6270

Termékismertető

Cachaca Mangaroca rum 0,7 40%

 

A Cachaca röviddel azután már megjelent Brazíliában, hogy egyáltalán felfedezték az országot. Az első feljegyzések 1530.-at írnak. A régió neve - Estado do Rio.

A rum és a cachaca között van egy lényeges különbség,- a rum alapja a melasz, a cukornádból, a főtermék, a cukor készítése után maradó melléktermék.
A cachaca alapja pedig a barna cukornád leve. Azonban a végső minőség kialakításában mindig az érlelés hordós szakasza a döntő és meghatározó.

Ebből egyenesen következik, hogy a cachaca ( jelentése : cukornád párlat), mint önálló ital kategória mutat rokonságot a rum családdal, de attól a fentiek miatt el is tér.

A cachaca-t 3 hétig tárolják fahordóban, utána mint friss, üdítően ,,nyers,, italt ízesítik keverik, mixelik,- vagy önmagában hűtve fogyasztják.

Cachaca Mangaroca gyártásánál gyémántszűrőt alkalmaznak, ez eltér a többi készítő technológiájától, és értelemszerűen tisztább italt eredményesz.

Az a tulajdonsága, hogy semlegesebb a rumnál, ez teszi igazán jól összekeverhetővé más anyagokkal, és így a mixelt italok alapkövévé.

Természetesen semmi nem tiltja a hosszabb hordóban történő tárolást,- amely esetében ahogy nő az évek száma, úgy kapunk egyre jobb és karakteresebb, ízesebb, sötétedő italt.

Származási hely: Brazília

Régió: Sao Paolo
Lepárló: Mangaroca Distillery
Alapanyag: Cukornádlé

Szín: Áttetsző

Így élvezd a poharadban: A Karaoki hazájában a következő fogyasztási szokások alakultak ki,- lehet hűtve önmagában fogyasztani, de cukorszirup, menta, ananász, narancs, banán stb. szeletekkel, ízes alkoholokkal ezernyi szépséges koktél varázsolható belőle.

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!