Termékeink

Zsindelyes Besztercei Szilva pálinka 0,5 40%

zsin_beszt_szilva.jpg
Cikkszám: 603
5 380 Ft

termekismerteto

Zsindelyes Besztercei Szilva pálinka 0,5 40%


Származása: Magyarország
Lepárló: Zsindelyes Kereskedőház Kft.
Alapanyag: Besztercei Szilva

Illat: A Besztercei szilva ízesebb mindegyik más szilvához képest, minden aromája - ami más szilvában is benn van – erősebben kerül elő. A szilva az egyik legférfiasabb pálinkát adja. A legősibb, legalapvetőbb pálinka alapot jelentő gyümölcsünk. Olyan belső értékei, íz, illatanyagai vannak, ami erre méltán feljogosítja. A szilva illata, gyümölcs, virág, méz, fahéj, és hordós illatok áradnak szét a pohárban.  

Íz: A Besztercei Szilva ízei a legerősebbek a sajátos szilva aromákat természetesen felvonultatja. Ez a pálinka az amelyből minden jó magyar gyümölcs íz kiérezhető. A szilva íze egyértelmű. Benne érezhető még a friss, de az érlelt gyümölcs íz is. Felfedezhető a méz, a fahéj és egy kicsit a csokoládé karaktere úgyszintén.   

Lecsengés: Hosszan, lassú tempóban tűnnek el a zamatos, remek ízek.

Szín: Sárga, áttetsző.

Így kóstold meg: Lehet aperitifként, kispohárban, akár 18-20 fokon vagy hűtve.

Legyen nagyon jó napod !

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok