Termékeink

Kissvörös 0,75

kiss-gabor_kissvoros.jpg
Cikkszám: 561
1 725 Ft

termekismerteto

Kissvörös 0,75


Származás: Magyarország, Villány
Gyártó: Kiss Gábor Pncészet
Alapanyag: kékszőlő, vörösbor.


Érlelés: Fahordóban

 

Illat: A Kissvörös 0,75 egy szép vörösbor. Ez persze csak akkor derül ki, amikor elkezdjük a kóstolást, méghozzá az illatozással. Első benyomás az, hogy nem túl testes, a savai közepesen erőteljesek, szépen oszlanak el. Gyümölcsös, kékszőlős, piros bogyós zamatai kellően illenek össze az enyhe fűszerességgel. Fahéj, kardamon és kicsi citromfű érezhető benne. Selymes, bársonyos. 

Íz: A Kissvörös 0,75 vörösbor a kóstolási cállal történő kiöntés után az első benyomások szerint szép, gyümölcsös, selymes, bársonyos. Gyümölcsössége jó, a kékszőlő és a szilva, áfonya érződik. A savak rendben, nem túl erőteljes, de finom. Kifejezetten kellemes, jó húzású itóka. Némi kakaó és karamell is felsejlik a végére.

Lecsengés: Nagyon könnyű, gyümölcsös, illatos.

Szín: világosabb vörös.

Így kóstold meg: Végy egy szép kristály poharat, majd 12-18 fokon lassan kortyolgatva ízleld meg !

Kedves egészségedre, legyen egy könnyed estéd!

 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok