Termékeink

Martell Cordon Bleu Cognac 0,7 40% pDD

martell_cordon_bleu.jpg
Cikkszám: 460
43 830 Ft

termekismerteto

Martell Cordon Bleu 0,7 40% pDD

 

A Martell konyak a világ egyik legismertebb francia konyak itala. Az egész cég alapfilozófiája egyetlen mondatra épül - a minőség mindenek előtt ! A Martell konyak az évszázados szakértelem, tudás, türelmes tanulás és az állandó újítás, kisérletezés megtestesülése.

A Martell 1715.-től Cognac városában dolgozik. Nagyon sokféle lepárlási, érlelési módszer eredménye az a színes termék paletta, amivel rendelkeznek. Fajták, blended tipusok (keverés), használt hordó tipusok adják meg a sokszínű variációkat.

A Martell Cordon Blue

Már több mint száz éve került először az üzletek polcaira. Nagyon szép már a megjelenése is,- igazi ajándék ital lehet – és persze a minősége és a beltartalma is nagyszerű. Elegáns, divatos, trendi, - remekül képviseli az idézett céges filozófiát.

A színe aranyban tündöklik,

Illata azonnal megragad, elkábulsz az összes aromától amit lassan lehet csak szétválasztani. Fűszerek, vanília, csokoládé, kávé, mazsola jelentkezik.

Az íze gyümölcsös, mazsola, fűszerek, kakaó, pörkölt mogyoró, karamell a jellemző. Ilyen konyak már nagyon sima, selymes, símogató. Olyan harmónia uralkodik amely ritka.

Nemzetközi elismerések amiben részesült a konyak: 2012 WSC Dupla Aranyérem, 2011 WSC Aranyérem, 2010 IWSC Ezüstérem

Származási hely: Franciaország
Régió: Cognac
Lepárló: Martell Cognac Distillery
Alapanyag: Szőlő Érlelési idő: 25 év
Érlelési kategória: X.O.
Érlelés módja: Fahordóban érlelt

Így kóstold meg: Tisztán, nem hűtve, széles aljú, nagy konyakos pohárban. Légy türelmes, lassan kortyolgasd, mert úgy a jó.

Kedves Egészségedre !


 
 

Facebook

Ajánlott termékeink

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok