Termékeink

Martell V.S.O.P. Cognac 0,7 40% pDD

1_1783.jpg
Cikkszám: 457
16 960 Ft

termekismerteto

Martell V.S.O.P. Cognac 0,7 40% pDD

 

A Martell konyak a világ egyik legismertebb francia konyak itala. Az egész cég alapfilozófiája egyetlen mondatra épül - a minőség mindenek előtt ! A Martell konyak az évszázados szakértelem, tudás, türelmes tanulás és az állandó újítás, kisérletezés megtestesülése.

A Martell 1715.-től Cognac városában dolgozik. Nagyon sokféle lepárlási, érlelési módszer eredménye az a színes termék paletta, amivel rendelkeznek. Fajták, blended tipusok (keverés), használt hordó tipusok adják meg a sokszínű variációkat.

Martell Very Superior Old Pale-t (V.S.O.P.) 1840-től állítják össze, formatervezők munkája az a cimke amit látunk a palackon, XIV. Lajos képe díszíti. Ez állít emléket az 1715-ös kezdésnek, amikor rá egy évre a Napkirály elkezdte uralkodását.

Alkoholtartalom: 40 %

Íz: Rendkívül ízes, kategóriájában az egyik legjobb, összetett, egymásra rakódó ízekkel, nagyon gazdag ízvilággal. Szárított gyümölcsök, vanília, fahéj érződik.

Illat: Finoman jön elő a vanília, a karamell, csokoládé, kakó és az enyhén tölgyfás aroma.

Lecsengés: lassan tűnik tova az ízek sokasága, lágyan édeskés a vége.

Így kóstold meg ezt a konyakot: Szép pohárban, tisztán, önmagában élvezd ki az ízét. Ha tovább mész a koktélok világába, rengeteg komplex ízhatással számolhatsz a konyak alapú koktélok kikeverésekor.

EGGS !Facebook

Legfrisebb híreink

Főiskolásoknak – Egyetemistáknak

 A főiskolásoknak – egyetemistáknak (csak a 18 évet betöltötteknek ) saját diákigazolvány felmutatása esetén a nem akciós termékekből 4 % kedvezményt adunk italboltunkban.

  • Nemzeti Dohánybolt Régi trafikosként várjuk kedves vásárlóinkat a legszélesebb termékválasztékkal!
  • ARMAND DE BRIGNAC GOLDMagyarországi premier! Üzletünkben kapható a világ No. 1. Pezsgője az ARMAND DE BRIGNAC GOLD! armanddebrignac.com Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Koktélok